REKLAMI GEÇ

Orka Banyo, 19 Modeliyle Denizli Koçtaş’ta

Orka Banyo, 19 Modeliyle Denizli Koçtaş’ta

Banyo mobilyaları modasının öncüsü Orka Banyo, teşhirde 19 modeliyle Denizli’de 28 Kasım’da açılacak olan Koçtaş Mağazası’ndaki yerini aldı. Orka Banyo’nun modelleri 349 YTL’den başlayıp 3 bin 250 YTL’ye ulaşan fiyat aralığında satılacak.

/ DENİZLİHABER / 24 Kasım 2009 Salı, 17:52

Banyo mobilyaları konusunda Türkiye’nin en büyük markalarından biri ve banyo mobilyaları modasının öncüsü Orka Banyo, Trabzon’da açılacak olan Koçtaş Yapı Marketleri’ndeki yerini aldı. 2009 koleksiyonu için hazırladığı VIP modelleriyle dikkat çeken Orka Banyo’nun teşhirde bulunan 19 modelinin yanı sıra tüm ürünlerinden sipariş verilebiliyor. Denizli Koçtaş’ta satılacak olan Orka Banyo mobilyalarının fiyatı 349 YTL ile 3 bin 250 YTL aralığında yer alıyor.

349 YTL’ye banyo mobilyası
Orka Banyo Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yılmaz, Orka Banyo olarak Türkiye’nin her noktasındaki tüketiciye ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, Orka Banyo’nun zincir marketler aracılığıyla tüketiciye ulaştığını söyledi. Ömer Yılmaz, Türkiye genelinde 18 ilde 25 adet Zincir markette yer aldıklarını ifade ederek, ‘’Orka Banyo olarak tüketicinin olduğu her yerde olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda Koçtaş yapı marketinde tüketici ile buluşuyoruz.

Üretimde butik çalışmayı seri üretime dönüştürdüklerine işaret eden Ömer Yılmaz şunları söyledi:‘’Orka Banyo mobilyaları olarak, her yıl yenilediğimiz koleksiyonumuz ve sürekli geliştirdiğimiz alt yapımızla banyo mobilyası sektöründe öncülüğümüzü sürdürüyoruz.’’

Her bütçeye her mekana uygun hazırladığı tasarımları ile, ev dekorasyonunda sadece salon ve yatak odalarına değil, banyolara da aynı özenin gösterilmesi gerektiğini gösteren Orka Banyo, 80 ana model ve renk seçeneği ile kişiye özel banyolara imza atıyor. Koçtaş Denizli’de teşhirde bulunacak ürünler ise İda, Nemrut, Burgaz, Uludağ, Ilgaz, Didim, Abana, Laçin, Alinda, Enez, Likya, Gemlik, Gönen, Biga, Gelibolu, Bergama, Çamaşır makinesi dolabı, Enez Boy dolabı, Cam kapaklı boy dolabı. Ancak katalogda yer alan diğer ürünlerden de sipariş verilebilecek.

Tüm ürünlerde peşin fiyatına 10 taksit seçeneği sunuluyor.
Sektöründe Sanayi Bakanlığından onaylı garanti belgesi veren ilk firma olarak da dikkat çeken Orka Banyo’nun ISO 9001:2008 Kalite Güvence sistemi ile üretilen TSE ve Sanayi Bakanlığı onaylı 2 yıl garantili ürünleri ile CE belgesi kriterlerine uygunluk belgesi bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı