REKLAMI GEÇ

Seremoni, Film Atölyesi açıyor

Seremoni, Film Atölyesi açıyor

İlimizin ilk ve tek prodüksiyon şirketi Seremoni Prodüksiyon, yeni bir ilke daha imza atıyor. Seremoni Prodüksiyon Film Atölyesi kursları, yakında başlayacak.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2009 Perşembe, 16:39

Seremoni Prodüksiyon, Film Atölyesi ile Denizlili sinema tutkunlarına kendi filmlerini çekme fırsatı sunmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar sadece ilimizde değil, bölgemizde başarılı yapımlara imza atan Seremoni Prodüksiyon ekibi şimdi de Film Atölyesi ile Denizli’de bir ilke daha imza atıyor.
Seremoni Prodüksiyon Yetkilisi Gökhan Erbilgin, konu ile ilgili yaptığı açıklamada uzun süredir Film Atölyesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ve Eylül ayında atölyenin açılacağını söyledi. Erbilgin, “Seremoni Prodüksiyon artık deneyimli bir ekibe sahip bir şirket haline geldi. Bu deneyimlerimizi de sinemayla en azından amatörce bile olsa ilgilenmek isteyen arkadaşlarla paylaşmak istiyoruz. Atölyemizde ‘sinema tarihi, kısa film nedir, senaryo yazımı’ gibi teorik derslerin yanında ‘kamera kullanımı, ışık bilgisi, montaj’ gibi pratik dersler de yer alacaktır. Tüm dersler, konusunda uzman kişiler tarafından verilecek, ayrıca sürpriz isimlerin katıldığı workshoplarla derslerimiz desteklenecektir. Kurs sonunda kendi senaryolarını yazmayı başarmış ve çekime uygun senaryosu bulunan kursiyerlerimize tüm prodüksiyon desteği Seremoni Prodüksiyon’a ait olmak üzere, kendi kısa filmini çekme fırsatı sunacağız. Bu filmlerin de gösterimini yine şirketimiz aracılığı ile yapacağız. Ben kısa filmden gelen birisi olarak bu işin gönüllülerinin çektiği sıkıntıyı çok iyi bilmekteyim. Burada amacımız bir nebze de olsa sinemaya katkı sağlamak, Denizlili sinema tutkunlarına yardımcı olmaktır” dedi. Kursların sertifikasyon amaçlı olmadığını da belirten Gökhan Erbilgin, Eylül ayında tüm sinema tutkunlarını beklediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı