REKLAMI GEÇ

“Sertaç’tan kahkaha şöleni

“Sertaç’tan kahkaha şöleni

ATV’nin sevilen dizisi Avrupa Yakası’nda ‘Sertaç’ rolüyle her hafta izleyicilerle buluşan ünlü ayak üstü gösterici Yavuz Seçkin, Birey Dershanesi öğrencileri için geldiği Denizli’de kendisini izleyenleri kahkahaya boğdu.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2008 Pazartesi, 01:00

Birey Dershanesi, öğrencileri için yeni bir sosyal etkinliği daha hayata geçirdi. ATV’nin sevilen dizisi Avrupa Yakası’nda ‘Sertaç’ rolüyle her hafta izleyicilerle buluşan Yavuz Seçkin, Birey Dershanesi öğrencileri için Denizli’ye geldi. Denizli Birey Dershanesi Kurucularından Engin Çobanoğlu, EGS Park Kültür ve Kongre Merkezi’nde “Bir minibüs dolusu kahkaha” adlı gösterisi ile Yavuz Seçkin’in öğrencileri kahkahaya boğduğunu söyledi.

Gösteriyi Yavuz Seçkin hayranı Denizlililerin de beğeni ile izlediğini anlatan Çobanoğlu, “Dershane olarak öğrencilerimizi yoğun ders programlarından biraz olsun uzaklaştırarak güzel bir gece geçirmelerini istedik. Yaklaşık 2 saat süren gösteri izleyicilerimizi ve öğrencilerimizi kahkahaya boğdu. Dershane olarak bu etkinliğimiz aynı zamanda öğrencilerimize 1. yarıyıl hediyesi oldu. Gelecek dönemde de özellikle sınavlardan sonra öğrencilerimiz için sosyal etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Eğitim ve öğretim çocuklarımızın gelişimi için çok önemli, ancak onların sosyal yönden de kültürel yönden de gelişmeleri gerekir. Dershane olarak biz öğrencilerimiz için bunu da sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı