REKLAMI GEÇ

Yazar Bulut, Denizlili öğrencilerle buluştu

Yazar Bulut, Denizlili öğrencilerle buluştu

Yazar Süleyman Bulut, Denizlispor Okulları ve ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 30 Aralık 2009 Çarşamba, 18:02

Çocuk kitapları yazarı Süleyman Bulut, Denizlispor İlköğretim Okulu öğrencileriyle keyifli bir söyleyişi yaptı. Bulut, yazarlık serüvenine nasıl başladığını ve çocuklara olan sevgisini coşkuyla anlattı. Ağırlıklı olarak Atatürk ile ilgili yazdığı öykülerini slayt gösterisi eşliğinde tanıttı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan yazarımız kitaplarını imzaladı. Okul yöneticileri, bundan sonra da öğrencilerini ünlü yazarlarla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

ODTÜ’lü öğrencilerle de buluştu
Sarıtay, Kartanesi, Büyük Atatürk’ ten Küçük Hikayeler adlı birçok eseri kaleme alan, çocuk ve gençlik edebiyatının günümüz yazarlarından Süleyman Bulut, ODTÜ Koleji’ni de ziyaret etti. Okul Müdürü Kenan Ömeroğlu, okul kütüphanesinde düzenlenen söyleşiye öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini belirterek, “Öğrencilerimiz Atatürk’ün eğitime ve çocuklara verdiği önemi bir kere daha anladı. Öğrencilerin tanımaya çalıştığı yazar ile geçirdikleri zaman, onlar için büyük bir kazanç oldu. Söyleşinin ardından kitaplarını imzalayan yazar Süleyman Bulut, okumanın çocukların eğitimdeki yerinin çok önemli olduğunu ve okuyan çocuklarla bir arada bulunmaktan duyduğu büyük memnuniyeti dile getirdi” dedi. Söyleşinin ardından Yazar Bulut, öğrenciler için kitaplarını imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı