REKLAMI GEÇ

ZAFİR’DEN BAYRAM FIRSATI

ZAFİR’DEN BAYRAM FIRSATI

Eşsiz güzelliği ile büyüleyen Pamukkale’nin tadını çıkarmak isteyenlere bayramda fırsat sunan Zafir Termal, ünlü isimlerle tatili renklendiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2017 Perşembe, 09:24

Denizli’de Kurban Bayramı tatili her zamankinden farklı olacak. Pamukale’de dikkat çeken işletmelerden biri olan Zafir Termal Hotel özel bayram fırsatı ile tatilcileri kendine çekiyor.

Eşsiz güzelliği ile Pamukkale’de eğlencenin tadını çıkarmanın yanı sıra Karahayıt kaplıcalarının da yanı başında yer alan 140 bin meterekare alana sahip dev tesis bayram boyunca misafirlerini bekliyor.

Şifalı termal sular, sıcak ve soğuk havuzlar, çamur banyosu olanağı, termal konaklamada bir ilk olan pansiyon konseptinin yanı sıra deneyimli çalışanları ile sizleri büyüleyici bir tatile davet ediyor.

Doğa ile iç içe yaşanacak bu  yıldızlı konforun yorgunluk atmak isteyenleri hem ruhen hem de bedenen arındıracağında ısrar eden Zafir Termal Hotel’in deneyimli personeli, açılışa özel fırsatları ile rezervasyonları bekliyor. Hotel SPA’sı, spor merkezi ile konforu daha da artırıyor.

FİYATLAR ÇOK UYGUN
Bu bayram çok özel fırsat sunan Zafir Termal Hotel, misafirleri için günün ekonomik koşullarını da göz önüne alarak eşsiz bir fiyat imkanı sunuyor. Bayram boyunca üç gece 4 gün iki yetişkin ve bir çocuk için konaklama ücreti sadece 999 Lira olarak belirlendi.

SÜPER SANATÇILAR SAHNEDE
Zafir Termal Hotel’de bayramın tek sürprizi uygun fiyatları değil. Kurban Bayramının ikinci günü sahnelerin renkli siması Emir, üçüncü günü Zeynep Dizdar ve dördüncü günü de Faruk K. sahne alacak ve sadece Zafir Termal Hotel’in misafirlerinin yaşayabileceği bir ayrıcalık sunacak.

Rezervasyon için 0 (258) 420 08 39 numaralı telefon 24 saat açık olacak.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:
www.zafirtermal.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı