REKLAMI GEÇ

60 liraya yılbaşı eğlencesi!

60 liraya yılbaşı eğlencesi!

Denizli’nin marka restoranları arasındaki Değirmende Alabalık Restoran, Denizlililer için yoğun bir yılbaşı programı hazırladı. Alabalığa özel zengin mönü, birbirinden güçlü sesler, sınırsız eğlence sizi bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Aralık 2011 Çarşamba, 17:04

Denizli’nin ulusal çapta marka olmuş mekanı Değirmende Alabalık Restoran, yılbaşı gecesine de damgasını vurmaya hazırlanıyor. Müşterilerini gecenin geç saatlerine kadar sınırsız bir eğlenceye boğmaya hazırlanan Değirmen Alabalık Restoran, yemek müziğinden canlı performanslara ve oryantal gösterisine kadar yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazlarını sizler için hazırladı.

FİYAT SÜRPRİZİ
Değirmende Alabalık Restoran, bu sınırsız eğlence ve zengin mönüsünü, Denizlililer için sembolik sayılabilecek yılbaşı gala fiyatı sürpriziyle taçlandırdı. Değirmen Alabalık Restoran’da doyasıya eğlenmenin kişi başı fiyatı yalnızca 60 TL.

SANATÇI YAĞMURU
Değirmende Alabalık Restoran’da iki yılbaşı eğlencesi iki ayrı salonda birlikte yaşanacak. Malik, Dilara, Işıl ve Dilek güçlü yorumlarıyla davetlilere kelimenin tam anlamıyla bir müzik ziyafeti yaşatacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde, yılbaşı eğlencelerinin vazgeçilmezi oryantal şov da davetlilerin eğlencesine eğlence katacak.

İŞTE DEĞİRMENDE ALABALIK’IN YILBAŞI ÖZEL MÖNÜSÜ

SALATA
ORDÖVR TABAĞI:10(Çeşit meze)
MARUL SÖĞÜŞ
ARA SICAK: SİGARA BÖREĞİ-SOSİS
ANA SICAK: BALIK-KÖFTE-PİLİÇ ŞİŞ
MEYVE
ÇEREZ

½ İÇKİ:2 KOLA-2 BİRA-1 ADET 35 CL ŞARAP

ÜCRET:60.00 TL

Müzisyenlerimiz ve oryantallerimizle birlikte hep beraber nice yıllara

İletişim İçin;
ALİ BAYRAM
GENEL MÜDÜR
www.degirmendealabalik.com
REZ TEL:2132533-2133037

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı