REKLAMI GEÇ

Sıcak şarap ve sucuk ekmeğe ne dersiniz?

Sıcak şarap ve sucuk ekmeğe ne dersiniz?

Aktürk Et Balık Aile Restoran, yılbaşı eğlencesinde sucuk ekmekten, levrek ızgaraya kadar çok farklı ve zengin mönüsü ile sizleri bekliyor. Aktürk’ün yeni yıl sürprizi ise bahçede sucuk ekmek ve sıcak şarap!..

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2011 Pazartesi, 00:10

Aktürk Et Balık Aile Restoran’da yılbaşı eğlencesi saat 19.00’da start alacak. Ve sıkı durun! Aktürk Restoran, yılbaşı özel programında, o geceye özel olarak kurduğu özel bir orkestra ile konuklarını ağırlayacak. Gece boyu, her telden şarkıyla davetlilere unutulmaz bir yılbaşı ziyafeti sunmaya hazırlanan Aktürk Restoran, oldukça iddialı.

BU MÖNÜ KAÇIRILMAZ
Başlangıç tabağını zengin tutan Aktürk, ara sıcakta damakta iz bırakan bir mönü tercih etti. Ana yemekte ise et tercih edenler için iddialı bir karışık ızgara, balık tercih edenler için ise levrek seçenekleri var.

AKTÜRK ET BALIK AİLE RESTORAN’IN YILBAŞI MÖNÜSÜ

BAŞLANGIÇ TABAĞI
Peynir kokteyli
Manço
Rus salata
Brokoli
Soslu patlıcan
Mantar tarator
Yanık kokulu yoğurt

ARA SICAK
Börek
Yaprak ciğer
Kalamar
Mevsim salata

ANA YEMEK
Karışık ızgara veya 400 gr levrek ızgara

TATLILAR
Sıcak irmik helvası yada kabak tatlısı

ÇEREZLER
Patlamış mısır
Karışık çerez
Kestane kebap
Karışık meyve

İÇECEKLER
Sınırsız yerli alkollü alkolsüz içecek.

BAHÇEDE MANGAL SÜRPRİZİ
Aktürk’ün yılbaşı programını iddialı kılan en güzel sürprizi ise, gece yarısı misafirlerini bahçeye davet edecek olması. Çünkü bahçede davetlileri, yeni yılın ilk saatlerinde sıcak şarap ve mangalda sucuk keyfiyle buluşturacak olan Aktürk Restoran, Denizlililere yeni yıla farklı bir ziyafetle girme teklifinde bulunuyor.

SINIRSIZ EĞLENCE 100 TL
Gece saat 01.00’de son bulması planlanan yılbaşı özel programının bedeli yalnızca 100 TL. Ancak bu özel programı kaçırmak istemiyorsanız vakit geçirmeden arayın;

+ 9 258 266 37 67
+ 9 258 266 37 77
+9 530 237 67 60

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı