REKLAMI GEÇ

Seçkin bir yılbaşı gecesi için…

Seçkin bir yılbaşı gecesi için…

Colossae Thermal Hotel Yılbaşı Gecesi’nde ünlü sanatçı Ayhan Aşan sahne alacak. Zengin yemek mönüsü ve limitsiz yerli içki eşliğinde birbirinden ilginç sürprizlerin sizleri beklediği eğlenceye katılmak için şimdiden rezervasyon yaptırmanız yeterli.

/ DENİZLİHABER / 22 Aralık 2011 Perşembe, 15:41

Her yeni yıl, yeni umut, yepyeni bir heyecandır, genci yaşlısı, fakiri zengini için. Yeni yıla nasıl girersen öyle gider inancını gerçeği yansıtmasa da içinde taşıyan insanoğlunun en büyük zevki ise yılbaşı kutlamaları. İşte bu kutlamaların belki de en sürprizlisi Colossae Thermal Hotel’de sizleri bekliyor olacak.

Colossae Thermal Hotel Balo Salonu’nda Yılbaşı Gecesi size birçok sürpriz hazırladı. Gecede ünlü sanatçı Ayşan Aşan ve Handan Erim sahne alacak. Zengin yemek mönüsü ve limitsiz yerli içki eşliğinde Grup Armoni ile nostaljiyi yaşayacaksınız. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise oryantal Jilda ile keyifli dakikalar yaşayacaksınız. Ayrıca Noel Baba’da sizlere yine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirecek. Çok özel sanatçıların katılacağı bu özel balo gecesine katılmak için 135 TL’yi harcamanız yeterli olacak. Rezervasyon için 271 41 56’yı arayabilirsiniz.

COLOSSAE ÇOCUKLARI DA UNUTMADI
Colossae Thermal Hotel çocuklar için özel bir yılbaşı balosu yapıyor. Ebeveynler  eğlenirken çocukların da eğlenmelerini sağlamak isteyen otel yetkilileri, tamamen çocuklar için onlara özel yemeklerle açık büfe yemek imkanı sunuyor. Yaş sınırı gözetmeksizin çocukları animasyon ekibi ve  palyaçoların yapacağı birbirinden ilginç gösteri ve sürprizler de bekliyor.

COLOSSAE THERMAL HOTEL YILBAŞI MÖNÜSÜ
Ordövr tabağı
Bergama Peyniri, Ezine peyniri, domates, salatalık, fava, haydari, kısır,
Rus salatası, Çerkez Tavuğu, yaprak sarma

Ara Sıcak
Mantarlı tavuklu krep

Salata
Ege Akdeniz Salatası
(Cherry domates ve nar taneleri eşliğinde)

Ana Yemek
Demi Glace Soslu Dana Bonfile
(Brokoli Sote, Baked Patates ve kestaneli pilav eşliğinde)

Meyve Tabağı
Muz, kivi, elma, portakal

Çikolata sos eşliğinde dondurmalı Alaska

İşkembe çorbası

Limitsiz yerli içki

GECE VIP PARTİ İLE SÜRECEK
Yılbaşı gecesi Colossae Night Club’ta VIP Parti sizlere özel hazırlandı. Bu özel parti de ünlü sanatçı Karaca sahne alacak ve 2011 yılını uğurlarken, Denizlililere şarkılarıyla unutamayacağınız bir eğlence yaşatacak. Ayrıca Yaşar Taşpınarlı Orkestrası da doyumsuz bir müzik ziyafeti sunacak. Bu özel gecede DJ Angels, DJ Oz ve DJ Sıla çalacakları müziklerle de sizleri dansa doyuracak. Gecede dans kızları da birbirinden ilginç dans ve figürleri ile de gözlerinizi kamaştıracak. Colossae’de ayrıca zengin aperatif mönü ve limitsiz yerli içki de sizleri bekliyor. Bu özel partiye katılmak için 100 TL ücret ödemeniz yeterli olacak. Rezervasyon için 271 41 56’yı arayabilirsiniz.

COLOSSAE KARAHAYIT’IN GÖZDESİ
Pamukkale’ye 5 km uzaklıktaki Karahayıt Beldesi’nde hizmet veren Colossae Thermal Otel’de, 1990 yılında beş yıldızlı otel belgesi aldı. Otelde 21’i süit 231 oda bulunuyor. 502 yatak kapasiteli otel, 2003 yılında da Sağlık Bakanlığı tarafından Kaplıca Kür Oteli olarak belgelendirilmişti.180 kişilik lokanta, 60 kişilik kahvaltı salonu, 75 kişilik amerikan bar, televizyon, oyun, jimnastik, çocuk oyun salonları, fitness center, Türk hamamı, 2 sauna, termal havuz, 5 masaj odası, 6 çamur banyo-dinlenme odası, spor fizyoterapi odası, açık yüzme havuz, havuz-bar, tenis kortları, balo salonu, 300 kişilik toplantı salonu, gece kulübü, 80 kişilik çok amaçlı salonu bulunan otel, bölgenin en önemli turistik tesislerinden biri.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı