REKLAMI GEÇ

Değirmende Alabalık’ta sınırsız eğlence sadece 75 TL

Değirmende Alabalık’ta sınırsız eğlence sadece 75 TL

Denizli’nin önde gelen lezzet duraklarından biri olan Değirmende Alabalık Restoran, Denizlililer için güzel bir yılbaşı programı hazırladı. Alabalığa özel zengin mönü, birbirinden güçlü sesler, sınırsız eğlence sizi bekliyor. Bu eşsiz gecenin kişi başı fiyatı ise sadece 75 TL.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2012 Cumartesi, 15:20

Denizli’nin ulusal çapta marka olmuş mekanı Değirmende Alabalık Restoran, yılbaşı gecesine de damgasını vurmaya hazırlanıyor. Müşterilerini gecenin geç saatlerine kadar sınırsız bir eğlenceye boğmaya hazırlanan Değirmen Alabalık Restoran, yemek müziğinden canlı performanslara kadar sizler için müthiş bir gece hazırladı.

Değirmende Alabalık Restoran, bu sınırsız eğlence ve zengin mönüsünü, Denizlililer için sembolik sayılabilecek yılbaşı gala fiyatı sürpriziyle taçlandırdı. Değirmen Alabalık Restoran’da doyasıya eğlenmenin kişi başı fiyatı sadece 75 TL.

Değirmende Alabalık Restoran’da yılbaşı eğlencesinde Malik Sabancı, Ayhan Mahlıçlı ve Işıl Koç güçlü yorumlarıyla davetlilere kelimenin tam anlamıyla müzik ziyafeti yaşatacak.

İŞTE DEĞİRMENDE ALABALIK’IN YILBAŞI ÖZEL MÖNÜSÜ

SALATA

ORDÖVR TABAĞI: (10 çeşit meze)
MARUL SÖĞÜŞ
ARA SICAK:SİGARA BÖREĞİ- SOSİS
ANA SICAK:BALIK-KÖFTE-PİLİÇ ŞİŞ
MEYVE
ÇEREZ
½ İÇKİ:2 KOLA-2 BİRA-1 ADET 35 CL ŞARAP

ÜCRET:75.00 TL

İletişim İçin;
ALİ BAYRAM
GENEL MÜDÜR
REZ TEL:2132533-2133037

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı