REKLAMI GEÇ

Yılbaşının en alternatif partisi Jazz&Rock’ta

Yılbaşının en alternatif partisi Jazz&Rock’ta

Sıradan yılbaşı kutlamaları sizin için çok mu sıkıcı? Yemekli, sazlı, sözlü, dansözlü yılbaşı programlarını sevmiyor musunuz? Peki Rock müziğe ne dersiniz? Öyleyse akşam yemeğinin ardından doğru Jazz&Rock’a. Canlı performanslar ve farklı sürprizler sizi bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2012 Cumartesi, 16:12

Denizli’nin alternatif mekanlarından biri olan Jazz&Rock, yılbaşı için ekonomik mi ekonomik, farklı mı farklı bir gece hazırlıyor. Sazlı, sözlü, dansözlü, yemekli, grand-tuvaletli yılbaşı akşamlarından hoşlanmayan, özgür kızlar, cool erkekler…

Eşli, eşsiz, arkadaşlarınızla ya da yalnız, rock müzik dinleyip, canlı performansa eşlik edeceğiniz yılbaşı akşamı için Jazz&Rock teklifini kaçırmayın.

Yalnızca 20 liraya, hem de bir yerli içecek dahil giriş ücretiyle katılabileceğiniz Jazz-Rock’ın Yılbaşı partisi tam size göre.

Saat 20.00’de kapılar açılıyor. Sınırsız eğlence DJ performansıyla başlıyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde Denizli’nin fenemon rock topluluğu Rollback canlı performansla sahne alıyor. Kareoke ve farklı sürprizler sizi bekliyor.

Daha fazla bilgi için; 0 542 527 55 66 numaralı Jazz&Rock Rezervasyon hattını arayabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı