REKLAMI GEÇ

Yılbaşı akşamına gurme öneriler

Yılbaşı akşamına gurme öneriler

Yılbaşını evinizde, sevdiklerinizle birlikte mi geçirmek istiyorsunuz? Bu özel akşamı daha özel yapmak için hangi içkiyi tercih edeceksiniz? Size en uygun içki hangisi? Tüm bu soruların yanıtlarını bulabileceğiniz, bu özel güne size özel çözümleri üretebilecek Denizli’de çok özel bir mekan olduğunu biliyor musunuz? Peki ya fiyatları yüzünden önyargıyla baktığınız çok sayıda farklı seçeneği uygun fiyatlarla bulabileceğiniz Ege’nin en büyük mağazasının Denizli’de olduğunu?

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2012 Cumartesi, 10:45

Advertorial

Bu haber, yılbaşını evinde sevdikleriyle birlikte geçirmek isteyenlere. Yılbaşı sofraları, şüphesiz birçoğumuz için en özel ve özenle hazırlanmış sofralardır. Ve genelde bu farklı günün içkilerini tercih etmekte zorlanırız. Ama Denizli’de bilenler bilir, bu konuda da her zaman kapısını çalıp bize ve günün anlamına özel seçenekleri sunan bir mekan vardır. Bordo Gurme!

600’ün üzerinde çeşitle hizmet veriyor
Denizlihaber.com olarak bu yılbaşı evini tercih edenler için Bordo Gurme’nin kapısını çaldık, hem yılbaşı kampanyaları hakkında bilgi aldık, hem de yılbaşı akşamı ne içilmeli sorusunu yönelttik. 600’ün üzerinde alkollü ve alkolsüz içki skalasıyla yalnız Denizli’nin değil Ege’nin en büyük içecek mağazası olan Bordo Gurme, yine yılbaşı önce trafiğin yoğun olarak yaşandığı merkezlerden biri. Örneğin Bordo Gurme’de 70’in üzerinde viski çeşidi bulunuyor.

Yılbaşına özel indirimler dikkat çekiyor
Bordo Gurme, çoğumuza gündelik alkollü içeceklerden daha pahalı geldiği için uzak durduğumuz farklı içkilerde cazip fiyatlarla yeni yıla giriyor. Sıklıkla içemeyeceğiniz ürün gamlarını kolay satın alınabilir fiyatlara indiren Bordo Gurme, aslında bu indirimlerle Denizlililere yılbaşı akşamı farklı içkiler tercih etmeleri mesajını veriyor.

İşte başlıca indirimli ürünler
Jack Daniels 84.50 TL, Balantines 69.50 TL, Olmeca Tekila(2 shot bardağı hediye) 79.50 TL, Absolut 59.50 TL, Pamukkale Kalecik Karası, Shiraz 17.95 TL ve Pamukkale Senfoni 12.50 TL gibi oldukça uygun fiyatlarla Bordo Gurme raflarında alıcılarını bekliyor. Bordo’da Chivas Regal viski iki bardak hediyesiyle 95 TL’den satılıyor. Yalnız uyarmadan geçmeyelim. Bu indirimler stoklarla sınırlı. Bu özel ürünlere yönelik indirimlerin yanı sıra Bordo Gurme’yi tercih edenleri, farklı kombine hediye sürprizleri de bekliyor.

Karakterinize göre en uygun içki hangisi?
Bordo Gurme, size yalnızca içki alternatifleri sunmuyor. Aynı zamanda damak tadınıza ve kişiliğinize uygun içkiyi bulmanızdan onu nasıl tüketeceğinize kadar tüm sorularınızın yanıtını veriyor. Bu yönüyle Denizli’deki tek mekan olan Bordo Gurme, ücretsiz olarak verdiği bu hizmetle, kişinin karakteristik özellikleri, damak tadı, yaşam tarzı, dinlediği müzik ve hatta beklentilerine en uygun içkiler konusunda tercihler ortaya koyabiliyor.

Yılbaşının değişmezi şampanya
Yıbaşına hangi içkiyle girerseniz girin bu özel gecenin finalini şampanyayla yapabilirsiniz. Bordo Gurme’ye göre bu içki hem tadımlık içildiği, hem de yanında tatlı, yaş pasta gibi şeylerle kombine edilebildiği için bir final içkisi. Yine de bu içkiye en ugun alternatifin şarap olduğuna vurgu yapan Bordo Gurme, şarap-şampanya ikilisinin mükemmel bir uyum içinde olması nedeniyle tercih edilebileceğini belirtiyor.

NASIL ULAŞIRSINIZ?
Fakülte Caddesi 25/A Çamlık-Denizli(Çamlık’taki Meslek Yüksek Okulu Kampusu’nun karşısı) adresinde hizmet veren Bordo Gurme’ye  0 258 211 94 74 numaralı telefondan ulaşabilir, www.bordogurme.com adlı internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Dursun kegin   -  Bağlantı 13 Aralık 2012, 23:27

İçki alacaklar için Bu mekanın en büyük özelliği adamlar sadece içki sattığı için işlerini iyi yapıyorlar ve fiyatları piyasaya göre çok uygun oluyor. Yılbaşı alışverişim için tek adres yine bordo olacak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı