REKLAMI GEÇ

Bu yılbaşı eğlencesi kaçmaz

Bu yılbaşı eğlencesi kaçmaz

Yunan asıllı Türk vatandaşı Buzuki Niko ve Denizli gecelerinin fenomeni Karaca’lı bir yılbaşına ne dersiniz? Öyleyse vakit geçirmeden Matti’de yerinizi ayırtın.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2012 Cumartesi, 10:43

Advertorial

Denizli’nin en popüler eğlence merkezlerinden biri olan Matti, yılbaşı için size doyasıya eğlence sunuyor. Yunan asıllı Türk vatandaşı Buzuki Niko ve Denizli gecelerinin değişilmez ismi Karaca, keyifli bir yılbaşı akşamı için bir hayli güçlü iki isim.

Buziko Niko bağımlılık yaratıyor
Dinleyenleri müptelası yapan Buzuki Niko’nun Yunan ezgileriyle hareketlendireceği Matti’de kendine has tekniği ve müzikal hareketleriyle sunacağı sahne şovu yılbaşı akşamınız için kente sunulan en renkli seçeneklerden biri. Unutmayın Buzuki Niko’yu dinleyenler, başka ortamlarda eğlenememe riskiyle karşı karşıya. Buzuki Niko, saat 20.30’dan gece yarısı 01.00’e kadar sahnede kalacak.

Karaca’yla başka güzel
Gecenin ilerleyen saatlerinde Denizli gece hayatının en önemli isimlerinden biri, bir fenomen haline gelen Karaca, Matti’yi tercih eden konukları 2013’te karşılayacak ilk ismi olacak. Eğlence, şov, kaliteli müzik ve ayrıcalığı bir arada barındıran Matti ve Karaca ikilisinin gece kentin eğlence mekanları konusunda tecrübe sahibi Denizlililer tarafından ne anlama geldiğini söylememize gerek yok. Karaca gece saat 01.00’den sabah 05.00’e kadar sahnede kalacak.

İşte o özel gecenin mönüsü
Başlangıcı peynir, çeri domates, salatalık turşu, bıldırcın yumurtası ve cevizden oluşan takım söğüşle yapacak olan mekan müşterileri, zeytin yağlı yaprak sarma, İzmir soslu biber, haydari ve köpoğludan oluşan serpme mezeler de bekliyor. Yeni yıla özel şık masaları ayrıca turp otu, radika ve gelincikten oluşan zeytinyağlı karışık ot tabakları, Akdeniz salataları süsleyecek.

Ara sıcakta kol böreği servisinin yapılacağı özel gecenin ana yemeği ise, pirzola, kuzu şiş, tavuk şiş ve köfteden oluşan karışık ızgara. Yemek sonrası, mevsim meyveleri ve dondurmalı irmik tatlısının da ikram edileceği yılbaşı galasında, çerez çeşitleri de unutulmamış.

Limitli yerli içki paketiyle satışa çıkan Matti’nin yılbaşı kutlamasında final ise oldukça cazip. Matti, konuklarına gecenin sonun işkembe çorbası ve sucuk döner sunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı