REKLAMI GEÇ

Yüzlerce hediye sizi bekliyor

Yüzlerce hediye sizi bekliyor

İlayda Otantik Hediyelik Eşya, Sevgililer Günü kutlayacak çiftlerin kesinlikle uğraması gereken kentteki en özel mekanlardan biri. Küçücük bir alana kelimenin tam anlamıyla dünyaları sığdıran İlayda’da oyuncaklar, birbirinden ilginç hediyelik eşyalar, süsler, takı kapları, kalpli yastıklar ve hediye kutuları, aklınıza gelmeyecek yüzlerce ürün sizi bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2013 Çarşamba, 09:48

Sevgililer gününe çok az kaldı ve hala sevdiğinize ne alacağınızla ilgili bir fikriniz yok mu? O zaman hiç düşünmeden İlayda Otantik Hediyelik Eşya’ya uğrayın.

Kentin göbeğinde küçük ve sıcak mekanda yüzlerce hediyelik eşya, hem de çok uygun fiyatlara sizleri bekliyor.

Benzerini İstanbul, İzmir ve Ankara gibi metropollerde bulabileceğiniz bu mekanda yok yok. Sevgiliniz hangi ruha ve zevke hitap ederse etsin, ona hitap eden özel hediyeler sizi bekliyor.

Müzik kutuları, birbirinden hoş süsler, kalpli ayıcıklar, yastıklar, oyuncaklar, kumbaralar, ev ve işyerlerinde değerlendirilebilecek duvar, masa ve vitrin hediyelikleri, nostaljik ve otantik eşyalar, kalpli hediye kutuları, şirin pufidik yastıklar, ahşap oymalar, maket oyuncaklar, kumbaralar, saatler, sevgilinize verebileceğiniz aşk sözcükleri ve şiirlerin bulunduğu mini plaketler, kalemlikler ve daha niceleri…

Her zevke ve keseye uygun ama kesinlikle ekonomik ve şık hediyelik eşyalar hala sevgilelerine ne alacağı fikrine sahip olmayanlar için gerçek bir alternatif.

İlayda Otantik Hediyelik Eşya, Çınar’da eski Belediye Sineması ile Belediye arasında uzanan 837 Sokak’ta sizi bekliyor. Ayrıntılı bilgi için 0 535 088 99 03 numaralı telefonu aramanız yeterli.

Yorumlar

bekir alp şengün   -  Bağlantı 14 Şubat 2013, 12:29

sizler güvenle alış veriş yapa bileceginiz bir ortam olduğunun garantisini verebilirim cünkü telefonla aradgımda paranın ikinçi planda oldugunu gördüm işletme sahibine cokk teşekür ederim TEŞEKÜRLER İLAYDA OTANTİK HEDİYELİK EŞYA

murat vural   -  Bağlantı 10 Şubat 2013, 21:12

Kesinlikle Denizlimiz için muhteşem bir yer.bu tip hediyeleri almak için hiç bir yer yoktu.ellerinize sağlık bu hizmetten dolayı.

Avni Semerci   -  Bağlantı 9 Şubat 2013, 17:27

Denizlimizde böyle bi yerin olması acaip sevindirici.Kesinlikle gzilip görülmesi gereken bi yer:):):):)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı