REKLAMI GEÇ

Kamil’de sevgililer günü indirimini kaçırmayın

Kamil’de sevgililer günü indirimini kaçırmayın

Sevgililer gününde aşkınıza ayrıcalıklı ve kaliteli bir parfüm ya da onun güzelliğine güzellik katacak cilt ve vücut bakım ürünleri ile makyaj malzemesi almak istiyorsanız, yıllardır hizmet ve ürün kalitesiyle marka haline gelmiş Kamil Parfümeri’ye muhakkak uğrayın. Kamil, dünyaca ünlü markaları iddialı indirimlerle size sunuyor.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2013 Çarşamba, 12:40

Erkek parfümünden, kadın spreyine, makyaj malzemelerinden, cilt ve vücut bakım ürünlerine kadar akla gelebilecek yüzlerce kalemde, dünyaca ünlü markalar, Kamil Parfümeri’de Sevgililer Günü’ne özel indirimlere uğradı.

Yıllardır sunduğu hizmet ve ürün kalitesiyle Denizli’de marka haline gelen Kamil Parfümeri, Sevgililer günü nedeniyle görülmemiş indirimler yaptı.

Siz de hayatınızın en önemli insanına, onun ayrıcalığı ve aşkınızın büyüklüğünü anlatacak bir hediye arıyorsanız, muhakkak Kamil Parfümeri’ye uğrayın.

Orijinal parfümler, cilt ve vücut bakımında dünyaca ünlü markalar, kadınların hayır diyemedikleri makyaj malzemeleri size çok pahalı mı geliyor? Sevgililer Günü için öyle cazip indirimler var ki, Kamil Parfümeri’ye uğramadan sakın o özel gün için hediyenize karar vermeyin.

Parfümlerde hayır denilemeyecek rakamlardan, haber metnimizin içine serpiştirdiğimiz fotoğraflarda gördükleriniz sadece bir kaçı.

NE ALIRSAN YÜZDE 50!
Conebo ve Dior’ün cilt ve vücut bakım ürünleri ile makyaj malzemelerinde Sevgililer Günü özel indirimi tam yüzde 50. Kamil Parfümeri, kadınların bu özel günde özel markalarla buluşmalarını sağlayacak bu çok özel kampanyayla sizleri bekliyor.

VAKİT GEÇİRMEDEN UĞRAYIN
Yıllardır Delikliçınar Gazi Bulvarı’ndaki adresinde hizmet veren Kamil Parfümeri’nin kampanyaları hakkında daha fazla bilgi almak için 0 258 241 04 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı