REKLAMI GEÇ

Şiir gibi bir sevgililer günü için

Şiir gibi bir sevgililer günü için

Sevgililer Günü deyince şüphesiz akla ilk gelen mekanlardan biri Şiir Otel. Onlarca şairin şiirleri, güzel sözleri ve tablolarıyla bezenmiş bu otelde unutulmaz bir sevgililer günü geçirmeye ne dersiniz?

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2013 Çarşamba, 10:50

Sevgililer Gününü, sevgilinizle çok özel bir mekanda kutlamak mı istiyorsunuz? Öyleyse çok düşünmeye gerek yok. Türkiye’nin ilk ve tek şiir konseptli oteli olan Şiir Otel’i arayıp bir an önce rezervasyon yaptırın.

Onlarca şairin şiirleri, dilimize pelesenk olmuş unutulmaz mısraları ve tabloları ile bezenmiş Denizli’nin ilk butik oteli Şiir Otel, Sevgililer Günü için Denizlideki çiftlere çok özel bir akşam hazırladı.

GRUPS MÜZİKA SİZİ BEKLİYOR
Gece boyunca Grup Muzika’nın romantik melodileri yanında en güzel aşk şiirlerini dinleyerek, Şiir Otel’in romantizmini yaşama ayrıcalığını siz de yakalayın.

KAÇ LİRA ÖDEYECEKSİNİZ?
18-65 yaş arası tüm çiftleri bu özel programa bekleyen Şiir Otel, aşıkların gönüllerince eğlenebilmeleri için farklı sürprizler de hazırladı. Program limitli yerli içki ve aşıklar menüsü dahil sadece yalnızca 60 lira. Otel, eşsiz bir sevgililer günü akşamının ardından konaklamak isteyen müşterilerini de düşünmüş. Eğer yalnızca Sevgilliler günü akşamını değil, tüm geceyi Şiir Otel’de geçirmeyi düşünüyorsanız da size özel çözümlerle karşılayacaksınız. Ayrıntılı bilgi ve ön rezervasyon için yapmanız gereken 0 258 266 22 55 numaralı telefonu aramak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı