REKLAMI GEÇ

Eat’nJoy’dan 3 farklı yılbaşı programı

Eat’nJoy’dan 3 farklı yılbaşı programı

Bu yılbaşında muhtemelen en çok tercih edilen gözde mekanlardan biri olacak Eat’n Joy. 3 ayrı yılbaşı programının hazırlandığı seçkin mekan, yeni yıla çok farklı ve kaliteli girmek isteyenler için iyi bir alternatif. Eat’n Joy Güverte’de fasıl eşliğinde şahane bir yılbaşı yemeği yiyebilir, Eat’n Joy Lounge’de Tequila’yı dinleyebilir ya da yeni yıla İzmir Ekspres Orkestrası, Esra Göndeş ve DJ Ozan’la eğlenceli bir şekilde girebilirsiniz.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2013 Pazar, 13:50

Denizlihaber.com’un yılbaşı programları ile ilgili kapısını çaldığı bir başka mekan, Denizli’nin son dönemlerdeki en gözde mekanlarından biri olan Eat’n Joy. Çamlarlatı Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Eat’n Joy iddia ediyoruz, bu yılbaşına en ciddi hazırlanan işletmelerinden biri.

İŞTE YILBAŞI MENÜSÜ
Denizli’nin tanınmış simaları ve renkli yüzlerinin yeni buluşma adresi Eat’n Joy, Güverte’de tadı damakta kalacak bir menu hazırlamış. Eat’n Joy Güverte’de yılbaşı özel yemeği, uçan balık yumurtası, avokado ve karidesli Crostini Tabağı, ordövr tabağı ve kış salatasından oluşuyor. Ara sıcaklarda amorottili kestane çorbası, ahtopot, karides güveş ve pesto soslu patlıcan bulunuyor. Ana yemeklerde levrek, somon sarma avokado tartar ya da asparagus soteli fırında kütük bonfile seçeneklerinden biri tercih edilebilecek.

denizli-yilbasi-programi--eatnjoy-2014-1

Fasılsız olmaz diyenlere
Saat 21.00’de başlayacak Yılbaşı Özel Yemeği, limitsiz yemek ve limitsiz yerli içkili. Saat 23.00’e kadar sürecek bu ayrıcalıklı ziyafete Fasıl Orkestrası tarafından çalınan fasıl eserleri eşlik edecek.

denizli-yilbasi-programi--eatnjoy-2014-2

Tequila Saat 22.00’de Eat’n Joy Lounge’de
Mekanın eşsiz gala yemeği sürerken, yılbaşına özel bir başka etkinlik Eat’n Joy Lounge’de yaşam bulacak. Yeni yıl için akşam yemeğini evinizde yiyip, eğlence için mekanları tercih etmek isteyenler, saat 22.00’den itibaren Eat’n Joy Lounge’de başlayacak eğlenceye dahil olabilir. Grup Tequila ile sınırsız yerli içkili eğlence sabahın ilk saatlerine kadar, yani 04.00’e kadar sürecek.

denizli-yilbasi-programi--eatnjoy-2014-3

İzmir Ekspres Orkestrası,
Esra Göndeş ve DJ Ozan’lı alternatif de var
Eat’n Joy’un yılbaşı seçenekleri bunlarla da sınırlı değil. İşletmenin bir başka katında bir başka sınırsız eğlence saat 21.00’de başlıyor. İzmir Ekspres Orkestrası, Esra Göndeş ve DJ Ozan’ın performans göstereceği limitsiz yemek ve limitsiz yerli içkili alternatifi de sakın göz ardı etmeyin. Yeni yıla yemekli bir programla girmek istiyor ancak fasılsız olsun istiyorsanız, kesintisiz bir şekilde sabah 04.00’e kadar sürecek bu seçeneği tercih edebilirsiniz.

Rezervasyonda geç kalmayın
Tüm bu progamların detayları, fiyatlar ve tabii ki rezervasyon için Eat’n Joy’a 0 258 212 45 90 ve 0 507 951 60 47 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Çamlaraltı Mahallesi 6015 Sokak No 5’te hizmet veren Eat’n Joy’a resmi facebook adresinden de ulaşabilirsiniz. Bu farklı ayrıcalıklı mekanın www.eatnjoy.com.tr adresli bir web sayfası da bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı