REKLAMI GEÇ

Matti yılbaşında eğleniyor, ya siz?

Matti yılbaşında eğleniyor, ya siz?

Yılbaşında kesintisiz bir eğlence mi arıyorsunuz? Aykut Dumlupınar, Denizli gecelerinin fenomeni Karaca ve geceyi dansıyla hareketlendirecek Roman Dans Show grubu ile yeni yıla girmeye ne dersiniz? Öyleyse vakit geçirmeden Matti’de yerinizi ayırtın.

/ DENİZLİHABER / 30 Aralık 2013 Pazartesi, 15:05

Denizli’nin en popüler eğlence merkezlerinden Matti, yılbaşı için size doyasıya eğlence sunuyor. Şarkılarıyla geceye renk katacak Aykut Dumlupınar, Hakan Eyiden, Denizli gecelerinin fenomeni Karaca ve Roman Dans Show, keyifli bir yılbaşı akşamı için iddialı bir kadro… Matti yılbaşı özel programı kişi başı 100 TL… Eğer siz de bu coşkuya ortak olmak istiyorsanız, 0532 713 15 85 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Aykut Dumlupınar bağımlılık yaratıyor
Dinleyenleri müptelası yapan Aykut Dumlupınar’ın müzikleriyle hareketlendireceği Matti’de kendine has tekniği ve müzikal hareketleriyle sunacağı sahne şovu yılbaşı akşamınız için kente sunulan en renkli seçeneklerden biri. Unutmayın Aykut Dumlupınar dinleyenler, başka ortamlarda eğlenememe riskiyle karşı karşıya. Aykut Dumlupınar, saat 21.00’den 22.00’a kadar sahnede kalacak.

Yeni yıla Karaca’yla gireceksiniz
Gecenin ilerleyen saatlerinde Denizli gece hayatının en önemli isimlerinden biri, bir fenomen haline gelen Karaca, Matti’yi tercih eden konukları ile 2014’ü karşılayacak. Eğlence, şov, kaliteli müzik ve ayrıcalığı bir arada barındıran Matti ve Karaca ikilisinin gece kentin eğlence mekanları konusunda tecrübe sahibi Denizlililer tarafından ne anlama geldiğini söylememize gerek yok. Karaca gece saat 22.00’den gece 00. 30’a kadar sahnede kalacak.

Roman Dans Show coşturacak
Matti’de yılbaşı programı kulaklarınız, damağınız kadar gözünüze de hitap ediyor. Geceyi danslarıyla hareketlendirecek Roman Dans Show grubu, 00.30 ile 00.45 arasında sahnede kalacak.

İşte o özel gecenin mönüsü
Yeni yıla özel şık masaları misket köfte, patates cips, sigara böreği, sosis tabağı, meyve tabağı ve çerez süsleyecek. İçeceklerden ise limitli 17,5 yerli içecek, 2 bira ya da 2 bardak şarap servisi sunulacak.

Limitli yerli içki paketiyle satışa çıkan Matti’nin yılbaşı kutlamasında final ise oldukça cazip. Matti, konuklarına gecenin sonunda sucuk ekmek sunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı