REKLAMI GEÇ

Beyaz Cennet’te erken yılbaşı kutlaması

Beyaz Cennet’te erken yılbaşı kutlaması

Bağbaşı’nda 18 yaş ve üzerindeki ruhsal engellilere bakım hizmeti veren Beyaz Cennet Bakım Merkezi’ndeerken yılbaşı kutlaması.Geleneksel yılbaşı eğlencesinde, bakımevinin sakinleri ile aileleri doyasıya eğlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2014 Çarşamba, 14:34

Denizli’de dört yıldır faaliyet gösteren Beyaz Cennet Engelli Bakım Merkezi, gelenekselleşen yılbaşı etkinliği bu yıl da düzenledi. Çeşitli aktivitelere yer verilen etkinlikte, şarkılar söylendi, çalan müziğin ritmine uyanlar dans edip eğlendi.

denizli-beyaz-cennet-bakim-evi-ic-1

Beyaz Cennet Bakım Merkezi kurucularından Banu Şelenbaş Bilge,Denizli’de ruhsal engelli bireylere hizmet veren ilk ve tek bakım merkezi olduklarını, faaliyetlerini Denizli Valili ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün de desteğiyle devam ettiklerini söyledi.

denizli-beyaz-cennet-bakim-evi-ic

Aralarında protokolü görememenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Bilge,“Vizyonumuz her türlü ihmal ve istismara ne yazık ki açık olan, tabiri caizse toplumun arka bahçesinde kalan bu bireylerin hayatlarını en iyi şekilde idame ettirip mutlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı