REKLAMI GEÇ

Colossae’dan çok özel yılbaşı eğlencesi

Colossae’dan çok özel yılbaşı eğlencesi

Colossae Thermal Hotel, yılbaşı gecesine özel hazırladığı balo programıyla konuklarını doyasıya eğlendirecek. Jale Parıltı, Yeşim Tok, Ayşe Taş, Grup Deluxe ve Grup Armoni’nin sahne alacağı Colossae’da çocuklar da unutulmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2014 Perşembe, 08:20

Denizli yeni bir yılı yeni umutlarla karşılamaya hazırlanırken, Colossae Thermal Hotel de konuklarına bu geceye özel eğlence programı sunacak. Salon-1 ve Salon-2’de yetişkinler için yılbaşı balosu gerçekleştirilirken, çocuklar da salon-3 gerçekleştirilecek aktivitelerle eğlenecek.

SALON-1‘DEKİ PROGRAM
ic-jale-pariltiSalon-1’de “Yaşamınız boyunca güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun” sunumuyla hazırlanan yılbaşı balosu saat 20.00’de Grup Armoni’nin yemek müziğiyle başlayacak. 21.30’da Türk Halk Müziği sanatçısı Yeşim Tok sahne alacak. 22.45-23.00 saatleri arasında yılbaşı akşamlarının vazgeçilmezi oryantal var.

Saat 23.00’te ise sahne Jale Parıltı’nın olacak. Son albümü “Makamların Sultanı” ile ses getiren ve sahne şovlarıyla dikkati çeken sanatçı, farklı yorumuyla dinleyenlerine müzik dolu dakikalar geçirtecek. Bu arada 23.45’te Noel Baba ziyareti gerçekleşecek. Salon-1’deki yılbaşı programı saat 01.00’den 01.30’a kadar sürecek dans müziğiyle sona erecek. Salon-1’de müşterilere limitsiz yerli içki verilecek.

SALON-2’DEKİ PROGRAM
ic-yesim-tok“Hüzünlerin dostluklarla silineceği, ümitlerin hiç bitmeyeceği, sevgi ile sarmalanmış güzel bir yıl sizinle olsun” dilekleriyle hazırlanan Salon-2’deki programın da başlama saati 20.00… Grup Deluxe’ün yemek müziğinin ardından Yeşim Tok, Türk Halk Müziği’nden bir demet sunacak. Saat 22.30’da oryantal, 22.45’te Ayşe Taş sahneye çıkacak. Yeni yıla dakikalar kala ise Noel baba’nın sürpriz ziyareti gerçekleşecek. Salon-27de konuklara limitli yerli içki ikram edilecek.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI
ic-ayse-tasColossae Thermal Otel, her zaman olduğu gibi, bu yılbaşında da çocukları unutmadı. Salon-3’te çocuklar için animasyondan palyaço gösterilerine kadar zengin bir program hazırlandı. Yılbaşı balosuna katılacak çocukları ilginç gösteriler ve sürprizler bekliyor.

REZERVASYON YAPTIRABİLİRSİNİZ
Colossae Thermal Hotel’in sunduğu zengin ve sürprizlerle dolu yılbaşı balosu programını kaçırmak istemiyorsanız, 271 41 56 nolu telefonu arayıp şimdiden dezervasyon yaptırabilirsiniz.

 

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı