REKLAMI GEÇ

Konakk Aygören yılbaşı eğlencesine çağırıyor

Konakk Aygören yılbaşı eğlencesine çağırıyor

Denizli’nin seçkin ve nezih konaklama tesislerden Konakk Aygören Residence, yılbaşı kutlaması için plan yapanlara özel bir program hazırladı. Canlı müzik eşliğindeki yılbaşı programının ardından yeni yıla Konakk’ta girmek isteyenler için de bir paket oluşturuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2014 Pazartesi, 11:27

Çamlaraltı Mahallesi’nde bulunan Konakk Aygören Residence, alkolsüz bir yılbaşı eğlencesi planlayanlara yönelik program hazırladı. Saat 19.30’da başlayıp gece 01.00’de sona erecek program, zengin menüsü, gitar ve keman eşliğindeki canlı müziğiyle alternatif bir yılbaşı eğlencesi olacak.

MENÜDE YER ALANLAR
Menünün ordövr tabağında; acılı ezme, Rus salatası, kese yoğurdu, biber dolması,domates, salatalık, beyaz peynir, tulum peyniri, soslu patlıcan, közlenmiş biber, yeşil biber ve patates salatası yer alacak. Ara sıcak olarak peynirli muska böreği ikram edilecek.

Konuklara salatada iki seçenek sunulacak. Dileyen zeytinyağı ve nar ekşisi sosuyla harmanlanmış çoban salatayı veya mevsim salatasını tercih edebilecek.

Ana yemekte de alternatifler bulunuyor. Seçeneklerden birisi pirinç pilavı ve elma dilim patates eşliğinde bonfile. Bir diğer seçenek kuzu pirzola. Pirinç pilavı ve elma dilim patates eşliğinde kori soslu tavuk veya tavuk ızgara ise bir başka seçenek olarak sunulacak.

Yemek sonrasında isteyen mevsim meyveleri, isteyen cevizli kabak tatlısı veya cevizli baklava alabilecek. Gecenin son ikramı kroton ekmekle birlikte mercimek çorbası olacak.

 CAZİP FİYATLAR
Limitsiz alkolsüz içecekler, çay kahve, su ve popkorn ikramı ile birlikte Konakk Aygören Residence’da yılbaşı programı fiyatı kişi başına 70 lira olarak belirlendi.

Yılbaşı eğlencesinin ardından Konakk Aygören Residence’da dinlenmeye çekilmek isteyenler,  double oda için 2 kişi 140 lira ücret ödeyecek. 0-6 yaş grubu çocuklardan ücret alınmazken, 7-12 yaş grubunda 1 çocuk için yüzde 50 indirim uygulanacak.

REZERVASYON İÇİN…
Konakk Aygören Residence’ın yılbaşı programı ve konaklama için 0258 213 20 20 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı