REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE SİLÜETİYLE 2015’E MERHABA

PAMUKKALE SİLÜETİYLE 2015’E MERHABA

Beyaz travertenlerin süslediği Pamukkale silüetiyle yeni yıla “merhaba” demek ister misiniz? O halde özel menüsü ve sanatçılarıyla Seyir Restaurant sizleri bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2014 Çarşamba, 08:50

Pamukkale’deki Seyir Restaurant, keyifli bir yılbaşı akşamı için özel bir menü ve Beyoğlu Orkestrası eşliğinde sanatçılar Sevgi ile Ferhat’ın sahne alacağı özel bir eğlence programı hazırladı.

MENÜDE NELER VAR?
Yılbaşı için Seyir Restaurant’ı seçenler, geceye zengin ordövr tabağıyla başlayacak. Ara sıcak olarak pastırmalı-kaşarlı paçanga böreği ikram edilecek. Ana yemek olarak kestaneli ve iç pilavlı hindi tandır hazırlandı. Menüde, mevsim salatası ve meyve tabağı da yer alıyor. Gecenin sonlarına doğru işkembe çorbası ikram edilirken, konukları havuz başında verilecek sucuk partisi de bekliyor.

PROGRAM
Seyir Restaurant’ın yılbaşı özel programında sanatçılar Sevgi ile Ferhat, Beyoğlu Orkestrası eşliğinde sahne alacak. Sevgi ve Ferhat, Beyoğlu Orkestrası eşliğinde repertuarlarındaki şarkıları seslendirerek, dinleyenlerine keyifli ve müzik dolu saatler yaşatacak.

YILBAŞI GALASI FİYATI
Dünyanın en güzel ve eşsiz manzarası eşliğinde yeni yıla Seyir Restaurant’ta girecekler, menüye ilave olarak limitli alkollü ve limitsiz alkollü içecek ikramıyla birlikte kişi başına 75 lira ücret ödeyecek.

REZERVASYON İÇİN
Dünyaca ünlü Pamukkale travertenlerinin sileti ve özel yılbaşı programıyla dikkati çeken Seyir Restaurant’ta 2015’e “merhaba” demek isteyenler, 0258 272 24 74 ve 0542 558 80 52 telefonlardan rezervasyon yaptırabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı