REKLAMI GEÇ

Protokolden yılbaşı kutlaması

Protokolden yılbaşı kutlaması

2014’ü geride bırakıp, 2015’e “Merhaba” derken, başta Vali Şükrü Kocatepe olmak üzere Denizli protokolü de yayınladıkları mesajlarla, vatandaşların yeni yılını kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2014 Çarşamba, 11:51

VALİ ŞÜKRÜ KOCATEPE
Sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakırken ülkemiz ve ilimiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2015 yılına girmenin de coşkusunu yaşıyoruz. Gösterdiği büyük atılımlarla sanayide, ticarette söz sahibi olan Denizli, 2014 yılında devlet eli ile yapılan yatırımlar konusunda da altın çağını yaşadı. Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi 2015 yılında da kaynaklarımızı, gücümüzü, zamanımızı en iyi şekilde kullanarak ilimizi her alanda daha da geliştirmek için gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Farklı değerleri bir arada yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden bir millet olarak, birlik, beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz. Bu duygularla 2015 yılının birlik, beraberlik ve huzur içerisinde geçmesi ve ülkemizin kalkınma çabasına hız ve başarı getirmesi, çevre ülkelerde ve Dünyamızda huzur ve barışın hakim olması temennisi ile yeni yılınızı kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım.

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ MEHMET YÜKSEL
Millet olarak gerek ülkemizde gerekse dünya da önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bıraktık. 2014 yılı millet iradesinin tecellisi bakımından da son derece büyük önem taşıyan tarihi bir yıl olmuştur. İlk defa Milletimiz Cumhurbaşkanını sandığa giderek ve iradesini ortaya koyarak kendisi seçmiştir. Bunların yanı sıra 2014 yılı Ülkemizin gelişmesine, büyümesine ve demokratikleşmesine engel olmak isteyen tüm şer odaklarıyla mücadele konusunda ciddi adımlarında atıldığı önemli bir yıl olmuştur. 2015 yılının dünyada barışın hakim olduğu, insanların kardeşçe yaşadığı bir yıl olmasını diliyorum. 2015 yılının Denizlimiz, Türkiye’miz, milletimiz ve dünya insanları için huzura vesile olsun diyor, saygıyla ve sevgiyle hemşerilerimizi selamlıyor, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya durmadan dinlenmeden devam edeceğiz diyorum.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
2015 yılını bitmeyen hizmet sevdamız ve gelecek yıl Denizlimize kazandıracağımız yepyeni dev projelerimizi gerçekleştirme temennisiyle karşılıyoruz. Kentimiz; dev alt ve üst yapı çalışmaları, yeşil alan, peyzaj düzenlemeleri ve diğer vizyon şehir hedefimiz ile modern bir çehreye kavuştu. Kentimiz artık modern, sosyal ve kültürel alanda daha aktif, kalkınma ve istihdamda daha güçlü bir şehir konumuna kavuştu. Denizli’nin ulusal ve uluslararası platformda marka bir şehir haline gelmesi, diğer kentlere örnek olmayı sürdürmesi için 2015 yılında da tüm gayretimiz ile çalışacağız. Yeni yılın hoşgörü, sevgi ve refahın tüm şehrimizi kucakladığı hayırlı ve sağlık dolu bir yıl olmasını tüm kalbimle diliyorum.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU
Halkımızın yüzünün gülmesi ve memnuniyetinin artması bizim için en büyük mutluluktur. Bu sebeple vatandaşlarımıza hizmeti yüce bir görev olarak görüyoruz. İyi bir bütçe planlaması yaparak, planlanan yatırımları bir bir gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Böylece 2015 Yılı belediyemiz için planlanan yatırımların hayata geçirileceği bir yıl olacak. Yeni yılla yeni çalışmalarımızın alt yapısını oluşturarak merhaba diyeceğiz. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe ilçemiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2015 Yılının ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazançlar getirmesi dileklerimle, yeni yılı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN
2014 yılı içinde güzellik adına bu ülkede katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun. Pamukkale Belediye Başkanı olarak bütün hemşerilerime 2014 yılında yapmış olduğumuz hizmetlere vermiş oldukları destekten dolayı, minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Belediyedeki tüm çalışma arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. 2015 yılının size sağlık mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyor, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.

DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI NECDET ÖZER
2014 yılını geride bıraktığımız şu günlerde 2015 yılını, umut ve heyecanla karşılıyoruz. İlimizin ve ülkemizin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması için 2014 yılını oldukça yoğun geçirdik. Adı Denizli olan her konuyla ilgilenmenin gayreti içinde olduk. İlimiz ve Ülkemizin kalkınması için doğrudan ve dolaylı etkileyebilecek her konu ve gelişmeyi Denizli Ticaret Odası olarak yakından takip etmekteyiz. Unutulmasın ki her yenilik yeni bir umuttur. Bu inançla 2015 yılını bizler de herkes gibi coşkuyla, mutlulukla ve heyecanla karşılıyoruz. 2015 yılında toplumumuzun huzur, barış ve kardeşliğinin pekişmesini gönülden dilediğimiz gibi tüm insanların yeni yılını sağlık ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum.

DSP İL BAŞKANI SEVGİ KIYAK:
“2014 yılını geride bırakırken ulusça zor günler geçirdik. Yolsuzluklar, yasaklar ve adaletsizliklerden gencimiz yaşlımız, çalışanımız, çalışmayanımız, emekçimiz, emeklimiz, basın mensuplarımız, memurlarımız her birimiz ayrı ayrı payımıza düşeni aldık. Bizlerse Demokratik Sol Partililer olarak bu güzel topraklarda güzel şeylerin de olabileceği inancı ve umudu ile 2015i bekliyor, genel seçimlere bu umut ile hazırlanıyoruz. Yeni yılın sağlık, huzur,mutluluk, barış ve özgürlüklerle dolu bir yıl olmasını diliyorum”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı