REKLAMI GEÇ

Şiir Otel’de kesintisiz yılbaşı eğlencesi

Şiir Otel’de kesintisiz yılbaşı eğlencesi

Yeni yılı eğlence dolu bir ortamda karşılamak isteyenlerin adresi yine Şiir Butik Otel olacak. Çağlar Temiz Orkestrası ile başlayacak yılbaşı eğlencesi, sanatçı Pelin ile devam edecek. DJ Eray ise, konuklarına müzik dolu bir sunum yapacak. Her zaman olduğu gibi bu yılbaşında da çocukları unutmayan otel yönetimi, onlar için unutamayacakları bir program hazırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2014 Cuma, 11:35

Şiir Butik Otel, yılbaşı için farklı bir atmosfer, kesintisiz eğlence arayanlara sürprizlerle dolu zengin bir program ve gala yemeği menüsü sunacak. Yılbaşı eğlencesi, saat 19.30’da Tuna’nın (TTT) keman dinletisi eşliğinde lobide verilecek “hoşgeldin yeni yıl kokteyli” ile başlayacak.

Saat 20.00’den sonra sahne Çağlar Temiz Orkestrası ve konuk sanatçı Pelin’in olacak. Müzik dolu keyifli anlar ve sürprizlerle devam edecek yılbaşı kutlamasına, DJ Eray da seçtiği birbirinden özel şarkılarla renk katacak.

FİYATLAR
Butik Şiir Otel’de, limitsiz yerli içki dahil, yılbaşı gala yemeğinin fiyatı 160 lira. Tercihini şampanya ve ithal içkiden yanan kullananlar ise ayrı ücret ödeyecek. 8 kişilik ön masa rezervasyonunun fiyatı bir şişe (75 cl) viski dahil, kişi başı 195 lira olarak belirlendi. 12 yaş altı çocuklar için oluşturulacak 4’er kişilik masalarda ise kişi başına 120 lira ücret ödenecek. Çocukların anne-babalarının yanında oturması durumunda tam fiyat uygulaması yapılacak.

Yılbaşı eğlencesinin ardından yılın ilk gecesini Şiir Butik Otel’de geçirmek isteyenler için de cazip bir konaklama paketi oluşturuldu. Yılbaşı yemeği dahil iki kişilik oda fiyatı 420, tek kişilik oda fiyatı 250 lira olarak açıklandı. 0-5 yaş arası çocuklardan ücret alınmayacak.

anons

ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Şiir Butik Otel, yılbaşı eğlencesinde çocukları da unutmadı. Yeterli talep gelmesi durumunda, Şiir-1 salonu 6-11 yaş arası çocuklar için mini kulübe dönüştürülecek. 0-5 yaş arası çocuklar, bakıcıları olması koşuluyla mini kulübe kabul edilecek. Çocuk sayısına göre animatörler görevlendirecek. Animatörler, aynı zamanda çocukların yemek yemelerine de yardımcı olacak. Ayrıca küçük konukları, gece boyunca sunacakları yarışmalar ve oyunlarla çocukları eğlendirecekler.

Misafirlerin kendi bakıcıları yok ise 100 lira karşılığında bakıcı sağlanmasında yardımcı olunacak.
Çocuk bakıcıları ve 6-11 yaş arası çocuklar için açık büfe yemek dahil, mini kulüp hizmet bedeli 70 lira olacak.Aynı yaş grubu için mini kulüp hizmet bedeli dahil, konaklama fiyatı 90 lira olarak uygulanacak.

REZERVASYON İÇİN…
Şiir Butik Otel’deki yılbaşı gala yemeği için rezervasyon: 0-258 266 22 55, www.siirotel.com, www.facebook.com/siirotel

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı