REKLAMI GEÇ

YENİ YILA PAM TERMAL OTEL’DE GİRİLİR

YENİ YILA PAM TERMAL OTEL’DE GİRİLİR

Yeni yıla özel bir yılbaşı galasıyla girmek ve sunulan çok özel konaklama paketinden yararlanmak istiyorsanız Pam Termal Otel sizleri bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2014 Cumartesi, 09:30

Yeni umutlarla karşılamaya hazırlandığımız 2015 yılı için Pam Termal Otel, çok özel bir yılbaşı galası ve konaklama paketi sunuyor. Yılbaşı gecesinin ardından eğlencenin yorgunluğunu atmak isteyenler için ise 1, 2 ve 3 günlük konaklama paketleri seçenek olarak sunuluyor.

YILBAŞI PROGRAMI
Pam Termal Otel’in yılbaşı galası, yemek müziğiyle start alacak. Yılbaşı akşamlarının olmazsa olmazı durumundaki fasıl programı da unutulmadı. Orkestra Opus, seslendireceği şarkılarla konukları müzik yolculuğuna çıkaracak. Gecenin solisti ise Merve İçli. Sanatçı, şarkılarıyla dinleyenlerine keyifli dakikalar yaşatacak. Oryantal İrem de kıvrak danslarıyla yılbaşı gecesine renk katacak.

YILBAŞI MENÜSÜ
Pam Termal Otel’in açık büfe yılbaşı menüsü de çok zengin. “Yok yok” dedirten menüde yer alanlar şöyle:
Mercimek çorba, hindi rosto, hindi tandır, Hasanpaşa köfte, mezgit fırın,kestaneli iç pilavı,patates püre, patates kızartma, biberli brokoli, sigara böreği,spagetti, napolitan.
60 çeşit salata, söğüş, zeytinyağlılar ve mezeler.
40 çeşit tatlı baklava, profiteroll, yaş pasta ve tatlılar.
Aynalar: Çiğ köfte, dil füme, Arnavut ciğeri, yaprak sarma, kabak mücver.
Meyveler: Çilek, muz, kivi, ananas, elma, portakal, mandalina.
Gece 01:00’de işkembe çorba, yoğurtlu mantı, sucuk – ekmek.

YILBAŞI PAKETİ FİYATLARI
Pam Termal Otel, yılbaşı için gala ile birlikte özel bir konaklama paketi hazırladı. Yılbaşı programı için, açık büfe yemek ve limitli yerli içki dahil bir gece konaklamak isteyenler kişi başına 275 lira ödeyecek. İki gece konaklamalı yılbaşı paketinin açık büfe ve gala dahil fiyatı kişi başına 450 lira, üç gece konaklamalı açık büfe ve gala dahil kişi başına fiyatı 575 lira olarak belirlendi. Yılbaşı paket programına 1 Ocak’taki brunch keyfinin de dahil olduğu vurgulandı.

REZERVASYON İÇİN
Bilgi ve rezervasyon için 0258 271 41 40, 0551 259 29 30 ve 0507 756 41 90 nolu telefonlar aranabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı