REKLAMI GEÇ

DENİZLİ YENİ YILA BÖYLE GİRDİ

DENİZLİ YENİ YILA BÖYLE GİRDİ

Yeni yıla yeni umutlarla giren Denizlililer, yılbaşı galası hazırlayan mekanlara akın etti. Bir yandan yemeğini yiyip içeceğini yudumlayan davetliler, diğer yandan müziğin ritmine uyup doyasıya eğlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2016 Cuma, 13:19

Colossae Hotel, Şiir Butik Otel, Değirmende Alabalık, Telve Restoran, Twenty & Evliyaoğlu Düğün Salonu, Woops Cafe ve Restoran, sundukları yılbaşı programlarıyla eğlenmek isteyen Denizlililerin tercih ettiği mekanlar oldu.

denizli-yilbasi-kutlamasi-2016-colassea

COLOSSAE HOTEL’DE 5 YILDIZLI EĞLENCE
Karahayıt’taki Colosseae Thermal Otel, “Yeni Yılı Birlikte Karşılayalım” sloganıyla yılbaşı için iki ayrı salonda program düzenledi. Salon-1 ve salon- 2’deki programlar saat 20.00’de başladı. Salon-1’de ilk sahne alan Grup Armoni oldu. Yeşim Tok’ın sunduğu müzik demetinin ardından sırayı oryantal şov aldı. Farklı müzikleri kendi tarzıyla yorumlayan Jale Paraltı da geceye şarkılarıyla renk kattı.

Salon-2’deki program ise Savaş Önal ve Orkestrası’nın müziğiye başladı. Oryantal şovu, Yeşim Tok konseri izledi. Bu arada Noel Baba, salon-1 ve 2’de masaları ziyaret ederek konuklara sürprizler yaşattı. Salon-3’te de çocuklar için animasyondan palyaço gösterilerine kadar zengin bir program sunuldu.

denizli-yilbasi-kutlamasi-2016-alabalik

DEĞİRMENDE ALABALIK’DA DOĞAYLA İÇ İÇE YILBAŞI
Balık ve diğer menüleriyle farklı bir damak tadı arayanların uğrak yeri olan, ününü her geçen gün daha da pekiştiren Değirmende Alabalık Restoran, bu yılbaşının da gözde mekanlarından birisiydi. Değirmende Alabalık Restorant’ı tercih edenler, yeni yılı doğayla iç içe bir ortamda karşıladı. Konuklar, Çağlar Temiz ve Orkestrası’nın müziği eşliğinde doyasıya eğlendi.

Değirmende Alabalık, kaçırılmayacak bir yılbaşı programı hazırladı. Doğayla iç içe bir ortamda dostlarıyla birlikte, Çağlar Temiz ve Orkestrası’nın müziği eşliğinde yeni bir yıla merhaba demek isteyenlerin adresi bu yıl da Değirmende Alabalık olacak.

denizli-yilbasi-kutlamasi-2016-siir

YILBAŞI GALASINDA ŞİİR BUTİK OTEL FARKI
Farklı konseptiyle dikkati çeken, konaklamadan yemeklerine uzanan hizmet zinciriyle yerli ve yabancı konuklarına “ismini hak ediyor” dedirten Şiir Butik Otel, 2016’yı keyifle, mutlulukla karşılamak isteyenlerin adresi oldu.

Yılbaşı eğlencesi için Şiir Butik Otel’i seçenler, “hoş geldiniz kokteyli” ile karşılandı. Flüt, keman ve piyano eşliğindeki kokteyli, Grup Nüans’ın sunduğu müzik dinletisi izledi. Gülçin – Gökhan ikilisi de, Türk Sanat Müziği’nin seçkin ve unutulmaz şarkılarını konukları için söyledi. Club Müzik ile devam eden eğlence, saat 02.30’da sona erdi.

denizli-yilbasi-kutlamasi-2016-twenty

TWENTY&EVLİYAOĞLU DÜĞÜN SALONU’NDA LİMİTSİZ EĞLENCE
Twenty & Evliyaoğlu Düğün Salonu, “keyifli bir yılbaşı akşamında doyasıya eğlenmek istiyorum” diyenlerinde buluşma adresiydi. Kadir Enyüce ve ekibi, hazırladığı programla konuklarına “limitsiz eğlence” sundu.

Twenty & Evliyaoğlu Düğün Salonu’ndaki yılbaşı programı, saat 20.00’de başladı. Usta sanatçı Kadir Enyüce ile sanatçılar Işıl, Sevgi ve Sudenur, şarkılarıyla yılbaşı balosuna katılanlara tam bir müzik ziyafeti çekti. Destan Dans Grubu ise, hazırladığı kareografiyle nefis bir gösteri sundu. Sahra da, kıvrak figürleriyle oryantal şov yaşattı izleyenlerine.

Bu arada Şiir-1 salonu 5- 11 yaş arası çocuklar için mini kulübe dönüştürüldü. Animatörler, çocukların yemek yemelerine yardımcı oldu, gece boyunca çeşitli yarışmalar ve oyunlarla onlara unutamayacakları ibr eğlence sundu.

denizli-yilbasi-kutlamasi-2016-telve

TELVE’NİN KONUKLARI SENA VE TAYFUN TUNÇ’LA COŞTU
“Her şey daha güzel olacak” sloganıyla Denizlilileri yılbaşı galasına davet eden Telve Restaurant, akşam saat 21.00’de başlayıp, neredeyse günün ilk ışıklarına kadar süren bir yılbaşı programı gerçekleştirdi. Sanatçılar Sena ve Tayfun Tunç, seslendirdikleri şarkılarla konuklarına unutamayacakları bir yılbaşı eğlencesi yaşattı. Müziğin ritmine uyan davetliler, kah sanatçılara eşlik etti, kah piste çıkıp dans etti.

denizli-yilbasi-kutlamasi-2016-woops

WOOPS’DA DOLU DOLU YILBAŞI EĞLENCESİ
“Delikliçınar’da elit bir kafe yok” algısını yıkan Woops Cafe ve Restaurant, farklı tasarımı ve müzik programıyla yılbaşı gecesinde çok özel bir programa imza attı. Woops’taki eğlence saat 20.30’da başlayıp, kesintisi gece saat 02.30’a kadar sürdü. Aykan Kutluay ile başlayan program, Ferdi Solmaz ile devam etti. Konuklar, daha sonra DJ performansı ile dans edip, doyasıya eğlenmenin mutluluğunu yaşadı.

denizli-yilbasi-kutlamasi-2016-ANONS

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı