REKLAMI GEÇ

Kazandığınız ikramiyeyi korumak için bunu yapın

Kazandığınız ikramiyeyi korumak için bunu yapın

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişi için satışa sunduğu biletler tükendi. Kentteki tüm bayiler, öğle saatlerinde işyeri camlarına “bilet bitti” yazısı asarken, seyyar bayiler de kazı kazan satışına geçti. Bu arada, kazandığı ikramiyeyi başkalarına kaptırmamak için talihlilerin yapması gerekenleri başında bileti imzalamak geldiği belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2015 Perşembe, 15:56

Milli Piyango, büyük ikramiyenin 55 milyon lira olduğu yılbaşı özel çekilişi için 10 milyon bilet bastırdı. Zengin olma, yeni yıla milyoner olma hayalini kuran milyonlarca kişi, Milli Piyango bayilerine akın etti. Kimileri de “şans ayağıma kadar geldi” diyerek, kapılarına kadar gelen ya da caddelerde, meydanlarda satış yapan seyyar bayilerden bilet aldı.

MP 289.4 MİLYON LİRA DAĞITACAK
Milli Piyango, bu çekilişte talihlilere toplam 289 milyon 465 bin lira ikramiye dağıtacak. Yılbaşı çekilişinin en dikkat çekeni ise her zaman olduğu gibi büyük ikramiye. Tam bilete isabet ettiğinde bir kişi tam 55 milyon liranın sahibi olacak.

Ayrıca 1 tane 5 milyon, 1 tane 3 milyon, 1 tane 2 milyon, 1 tane 1 milyon, 1 tane 500 bin yılbaşının dikkat çeken ikramiyeleri. 2 milyon tane amorti dağıtılırken, büyük ikramiyeyi kaçıranlardan 63 kişiye 55 bin lira teselli ikramiyesi verilecek.

BİLETE İMZA
Bu arada, kazandığınız ikramiyenin başkalarına geçmesini önlemek ya da ortak bilet aldıysanız problem yaşamamak için yapmanız gereken biletin arka bölümüne isim yazıp, imzanızı atmanız. Bunun ikramiyeyi korumak açısından son derece önemli olduğu, birden fazla isim açılıp imza atılmasının da ortaklığın belgesi olarak kabul edildiği belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı