REKLAMI GEÇ

Sevdiklerinize en güzel hediyeler Caner Ticaret’te

Sevdiklerinize en güzel hediyeler Caner Ticaret’te

Yeni yıla girerken sevdiklerinizi vereceğiniz hediyeler ile sevindirmek, mutlu etmek mi istiyorsunuz? Böyle bir arayışta olanlara önerimiz, Caner Ticaret Arçelik’e uğramadan karar vermemeleri. Buzdolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, küçük ev aletleri,süpürgeler, televizyon, bilgisayar ve daha birçok ev aletlerinin satışını yapan Arçelik Bayisi Caner Ticaret, bütçenize uygun fiyatlarla dikkati çekiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2015 Perşembe, 09:00

denizli-arcelik-caner-ticerat-yilbasi-hediye-ic

YENİLEME HAREKETİNE SİZDE KATILIN
Caner Ticaret, beyaz eşya ve elektronik cihazlarda da “Yenileme Hareketi” kampanyasıyla inanılmaz fırsatları kapınıza kadar getiriyor. “Türkiye’nin En Büyük Yenileme Hareketi Arçelik’te” sloganı ile yola çıkan Caner Ticaret, markası ne olursa olsun eski beyaz eşya veya televizyonunuzu evinizden alıp, yepyeni Arçelik ürünler ile değiştiriyor. Bu büyük yenileme hareketine katılan herkes 1.500 liraya varan indirimlerden faydalanabiliyor.

denizli-arcelik-caner-ticerat-yilbasi-hediye-ic-3

BOL KÖPÜKLÜ TÜRK KAHVESİ İSTEYENLERE…
Küçük ev aletleri serisinde Arçelik telve Türk kahve makinesi, farklı bir seçenek olarak hemen fark ediliyor. Eğer kahveyi taşırmadan ve bol köpüklü içmek istiyorsanız, yılbaşı hediyesi için Türk kahve makinesini tercih edebilirsiniz.

denizli-arcelik-caner-ticerat-yilbasi-hediye-ic-4

YENİ YIL HEDİYESİ NE ALABİLİRİM ? SORUSUNA CANER TİCARET EN GÜZEL HEDİYELERLE CEVAP VERİYOR..
Mutfağınızdaki en büyük yardımcınız olan küçük ev aletleri ve güzelliğinize güzellik katacak kişisel bakım ürünleri ,temizliği zevke dönüştüren elektrik süpürgeleri mağazasında sizleri bekliyor.

denizli-arcelik-caner-ticerat-yilbasi-hediye-ic-1

PROFESYONEL FONTIGNAC MUTFAK GEREÇLERİ ARÇELİK MAĞAZASINDA
Mutfaklarınızı renklendirecek olan tencere takımları, bıçak setleri ve daha birçok mutfak gereçlerini ARÇELİK CANER TİCARET mağazasında görebilirsiniz.

denizli-arcelik-caner-ticerat-yilbasi-hediye-ic-5

CANER TİCARET NEREDE?
Siz de yılbaşında bütçenize uygun fiyatlarla sevdiklerinizi beyaz eşyadan televizyona çeşitli ürünlerle sevindirmek istiyorsanız Caner Ticaret sizleri İkinci Ticari Yol No: 28 adresindeki mağazasına bekliyor. Ayrıca fırsat kampanyaları ve ürünlerle ilgili bilgilere www.canerticaret.net adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı