REKLAMI GEÇ

Şiir Butik Otel ile sınırsız yılbaşı eğlencesi

Şiir Butik Otel ile sınırsız yılbaşı eğlencesi

Denizli’de farklı konseptiyle dikkati çeken, konaklamadan yemeklerine uzanan hizmet zinciriyle yerli ve yabancı konuklarına “ismini hak ediyor” dedirten Şiir Butik Otel, 2016’yı keyifle, mutlulukla karşılamak isteyenlerin bu yıl da adresi olacak. Yılbaşı galası ve konaklama ile birlikte farklı paketler hazırlayan Şiir Butik Otel, çocukları da unutmadı. Onlar için de bakıcı ve “mini kulüp” hizmeti sunulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2015 Cuma, 08:15

Eğlence dolu bir yılbaşı gecesinin kapısını aralamak isteyenler için dillere pelesenk olacak bir program hazırlayan Şiir Butik Otel, zengin bir program ve lezzet bahçesini andıran menüleriyle unutulmayacak bir yılbaşı galası sunacak. Ailelerin “çocuğumu nereye bırakacağım” kaygısından uzak eğlenmeleri sağlamak amacıyla da “mini kulüp” hizmeti verilecek.

HOŞ GELDİNİZ KOKTEYLİ İLE KARŞILAMA
Yılbaşı eğlencesi için Şiir Butik Otel’i seçenler, “hoş geldiniz kokteyli” ile karşılanacak. Flüt, keman ve piyano eşliğindeki kokteyl, 19.30 – 20.00 saatleri arasında verilecek. Grup Nüans ile gala boyunca devam edecek müzik dolu anlar saat 20.00’den itibaren start alacak. Gülçin – Gökhan ikilisi, Türk Sanat Müziği’nin seçkin ve unutulmaz şarkılarını konukları için söyleyecek. Club Müzik ile devam edecek eğlence 02.30’a kadar sürecek.

FİYATLAR
Limitsiz yerli içki dahil, yılbaşı gala yemeğinin fiyatı kişi başına 175 lira. Şampanya ve ithal içkiyi tercih edecek olanlar ise ayrı bir ücret ödeyecek. Sekiz kişilik ön masada bir şişe (75 cl) viski dahil kişi başı ücret 200 lira.

Yılbaşı eğlencesinin ardından konaklamayı Şiir Butik Otel’de yapmak isteyenler için de bir paket hazırlandı. Gala yemeği dahil, bir gece konaklamalı iki kişilik oda için 450 lira ödenecek. Yılbaşı yemeği dahil bir gece konaklamalı tek kişilik oda fiyatı da 250 lira. Anne ve babalarının yanında oturacak çocuklar için ise tam fiyat uygulanacak.

MENÜDE NELER VAR?
Menünün ilk sunumu zeytinyağlı patlıcan kurusu dolması, beyaz peynir topu, Rus salatası, Ezine peyniri, kornet içinde babagannuş, portakal üzeri humus, domates, salatalık, haydari, mercimek köfte ve acılı Antep ezmeden oluşan başlangıç tabağı olacak.

Devamında nar ekşili bahçe salata ile ara sıcak olarak patlıcanlı islim makarna ve tavuklu volovan böreği sunulacak. Gecenin ana yemeği ise kestaneli iç pilav, elma dilim patates ve garnitür eşliğinde,
sos yatağında dinlendirilmiş hindi tandır.

Çikolatalı, meyveli yılbaşı pastası, karışık meyve sepeti (serpme), mısır patlağı ve baharatlı çerez (serpme), terasta karanfilli sıcak şarap, işkembe çorbası gecenin diğer ikramları.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Şiir Butik Otel, her zaman olduğu gibi bu yılbaşı akşamında da çocukları unutmadı. Yeterli talep gelmesi durumunda, Şiir-1 salonu 5- 11 yaş arası çocuklar için mini kulübe dönüştürülecek. Çocuk sayısına göre animatör görevlendirecek. Animatörler, çocukların yemek yemelerine yardımcı olacak, gece boyunca çeşitli yarışmalar ve oyunlarla çocukları eğlendirecekler.

0-5 yaş arası çocuklar, ancak bakıcıları olması koşuluyla mini kulübe kabul edilecek. Misafirlerin kendi bakıcıları yok ise, 100 lira karşılığında bakıcı sağlanacak. Çocuk bakıcıları ve 6-11 yaş arası çocuklar için açık büfe yemek dahil mini kulüp hizmet bedeli 80 lira olarak belirlendi.

Çocuklarıyla gelen ailelerin gece boyunca rahat edebilmeleri için konaklamalıseçenekler de sunulacak. Yılbaşı yemeği dahil, bir gece konaklamalı iki kişilik oda fiyatı sadece 450 lira olacak.
0-5 yaş grubu çocuklardan ücret alınmayacak. 6-11 yaş arası çocuklar için mini kulüp hizmet bedeli dahil, konaklama fiyatı 100 lira olarak uygulanacak.

YILBAŞI ÇOCUK MENÜSÜ
Şiir Butik Otel’in çocuk menüsü ise salata, domates söğüş, salatalık söğüş, köfte, parmak patates, pilav, supangle, meyve suyu çeşitleri, yaş pasta ve meyve çeşitlerinden oluşuyor.

REZERVASYON İÇİN…
Şiir Butik Otel’deki yılbaşı gala yemeği için rezervasyon: 0-258 266 22 55, www.siirotel.com, www.facebook.com/siirotel

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı