REKLAMI GEÇ

Telve Restaurant’ta gece boyunca eğlence

Telve Restaurant’ta gece boyunca eğlence

Denizli’de, programları ve menüleriyle eğlence sektörünün gözde mekanlarından olan Telve Restaurant, “Her şey daha güzel olacak” sloganıyla Denizlilileri yılbaşı galasına davet ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2015 Çarşamba, 08:30

Bayramyeri Demirciler Caddesi’ndeki Pamukkale İşhanı’nın teras katında hizmet veren Telve Restaurant, akşam saat 21.00’de başlayıp, neredeyse günün ilk ışıklarına kadar sürecek bir yılbaşı programı hazırladı.

denizli-telve-resteurant-2016-yilbasi-programi-ic

YILBAŞI PROGRAMI
Yeni yılı eğlence ve coşkuyla Telve Restaurant’ta karşılamak isteyenler için hazırlanan program saat 21.00’de sanatçı Sena’nın sahne almasıyla başlayacak. Saat 23.30’dan itibaren ise sahne Tayfun Tunç’un olacak. Sena ve Tayfun Tunç, şarkılarıyla konuklarına unutamayacakları bir yılbaşı gecesi ve müzikle geçecek saatler yaşatacak.

İKİ AYRI MENÜ UYGULAMASI
Telve Restaurant, konukları için alkollü ve alkolsüz iki ayrı menü hazırladı. Ordövr tabağı, paçanga böreği, karışık ızgara, salata, meyve ve 17 cl yerli içkiden oluşan alkollü menüyü tercih edenler, kişi başına 100 lira ücret ödeyecek.

Ordövr tabağı, paçanga böreği, karışık ızgara, salata, meyve ve 3 adet alkolsüz içecekten oluşan menüyü seçenler için ise kişi başına ücret 75 lira olarak açıklandı.

denizli-telve-resteurant-2016-yilbasi-programi-ic-1

REZERVASYON İÇİN…
Yeni yılı Telve Restaurant’ta karşılamak isteyenler, 0258 261 22 55 ve 0532 054 72 32 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı