REKLAMI GEÇ

Twenty & Evliyaoğlu’nda limitsiz eğlence

Twenty & Evliyaoğlu’nda limitsiz eğlence

Twenty & Evliyaoğlu Düğün Salonu, “keyifli bir yılbaşı akşamında doyasıya eğlenmek istiyorum” diyenleri çağırıyor. Kadir Enyüce ve ekibi, hazırladığı programla, yılbaşı akşamı için Twenty & Evliyaoğlu Düğün Salonu’nu seçenlere “limitsiz eğlencenin” kapısını aralıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2015 Cumartesi, 09:25

Twenty & Evliyaoğlu Düğün Salonu, yeni yıla stres ve sıkıntılardan uzak, keyifli ve eğlencenin doruğa yükseldiği bir atmosferde girmek isteyenler için, menü ve programıyla kolay kolay unutulmayacak bir yılbaşı galası hazırladı.

denizli-evliyaoglu-twenty-yilbasi-eglencesi-ic

PROGRAM
Twenty & Evliyaoğlu Düğün Salonu’ndaki yılbaşı programı, saat 20.00’de start alacak. Usta sanatçı Kadir Enyüce ile sanatçılar Işıl, Sevgi ve Sudenur, şarkılarıyla konuklarına müzik ziyafeti çekecek. Destan Dans Grubu ise, hazırladığı kareografiyle konuklarına unutamayacakları bir dans şov sunacak. Destan’ın gösterisini ise Oryantal Sahra’nın muhteşem dans şovu takip edecek.

YILBAŞI MENÜSÜ
Twenty & Evliyaoğlu Düğün Salonu’nun yılbaşı menüsü “zengin ordövr tabağı, paçanga böreği, sosis tava, sebzeli fırın patatesli tavuk but (300 gr), mevsim salata, meyve tabağı, kapalı su, sınırsız meşrubat, çiğ köfte, patlamış mısır, gece boyunca özel ikramlardan” oluşuyor. Yılbaşı programının fiyatı ise her şey dahil kişi başına 60 lira olarak belirlendi.

REZERVASYON İÇİN…
Yeni yıla eğlence dolu bir ortamda, İzmir Asaflatı üzeri 7. kilometredeki Twenty & Evliyaoğlu Düğün Salonu’nda “merhaba” demek isteyenler, 0555 266 17 62 (Işıl Hanım) ve 0537 978 65 95 (Kadir Enyüce) nolu telefonlardan rezervasyon yaptırabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı