REKLAMI GEÇ

Denizli 2017’ye böyle girdi

Denizli 2017’ye böyle girdi

Yeni yıla yeni umutlarla giren Denizlililer, yılbaşı galası hazırlayan mekanlara akın etti. Bir yandan yemeğini yiyip içeceğini yudumlayan davetliler, diğer yandan müziğin ritmine uyup doyasıya eğlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2017 Pazar, 18:47

Collossae Termal Otel, Değirmende Alabalık, Şiir Butik Otel, Anemon Otel, BlackPoint, Route, Renes Balık Restoran, Rainbow Denizlililerin tercih ettiği mekanlar oldu.

COLOSSAE OTEL’DE 5 YILDIZLI EĞLENCE
Denizli turizminin parlayan yıldızı Colosseae Thermal Otel, yılbaşı gecesi için beş yıldızlı bir programı sundu. İki ayrı salondaki programda Nadide Sultan, Yeşim Tok ve orkestrası ile orkestra Moonlight Band, Ezgi ve Mehmet sahne aldı. Colossae Thermal Otel’deki yılbaşı eğlencesi saat 20.00’de müzik eşliğinde yemek ile başladı. 21.00’de ise sahneyi orkestrası eşliğinde Yeşim Tok aldı. 22.15’ten itibaren sahne ortantal Jılda’nındı.

Saat 22.30’da ise Türkiye’nin önemli seslerinden Nadide Sultan sahnedeydi. Sanatçı, saat 01.00’e kadar dinleyicilerine müzik dola anlar yaşattı. Gecenin sürprizini ise Noel Baba ziyareti oldu. Salon-2’deki program ise “2017 Yılbaşı Balosu” adıyla hazırlandı. Salon-2’deki gala da orkestra Moonlight Band, davetlileri müziğe doyurdu. Genç yetenekler Ezgi ve Mehmet de Salon-2’de bulunan davetliler için sahne aldı. Oryantal dans şov ise 2017’yi Colassae Thermal Otel’de karşılayan konukları coşturdu.

DEĞİRMENDE ALABALIK’TA DOĞAYLA İÇ İÇE KUTLAMA
Değirmende Alabalık Restoran, doğa ile iç içe bir mekanda 2017’yi karşılamak isteyenlerin adresi oldu. Denizli sınırlarını çoktan aşan ününü, hazırladığı yılbaşı gala programıyla pekiştiren Değirmende Alabalık yılbaşı özel programında, Metin Özoğlu, arda Aktaşoğlu ve Mine Sevinç sahne aldı, konuklarına müzik ziyafeti sundu. 2017’ye yaklaşıldığında ise oryantal davetlileri coşturdu.

ŞİİR BUTİK OTEL’DE ŞİİR TADINDA YENİ YIL
Denizli’de farklı konseptiyle dikkati çeken Şiir Butik Otel, 2017’yi nezih bir ortamda karşılamak isteyenlere limitsiz bir eğlence sundu. Yılbaşı eğlencesi için Şiir Butik Otel’i seçen konuklar, “hoş geldin yeni yıl kokteyli” ile karşılandı.

Flüt ve piyano eşliğindeki kokteylin ardından Grup Nüans sahne aldı, gala boyunca davetlilere müzik dolu anlar yaşattı. Şiir’in konukları yeni yıla oryantal Çiğdem ile girdi. Club Müzik ile eğlence 02.30’a kadar sürdü.


DENİZLİ 2017’YE ANOMAN OTEL’DE SÜSLÜ SAFİNAZ İLE GİRDİ
Denizli’nin yerli organizasyon şirketlerinden biri olan Süslü Safinaz tarafından gerçekleştirilen Anemon Otel’deki yılbaşı galası saat 20.00’de başladı. Saat 02.00’ye kadar süren özel programda eğlence ve yerli içki limitsizdi. Opus Orkestrası, Encanto Cubano Müzik Grubu, VJ İsmail, DJ performansı, limbo yarışması, noel anne ve perküsyon şov peşi sıra Anemon Otel konukları için sahne aldı.

Süslü Safinaz, yılbaşı galasında çocukları için ayrı bir program beklentisi içinde olanları da unutmadı. Çocuklar farklı bir salonda farklı bir eğlence ve menünün yer aldığı çocuk galasında gönüllerince eğlendi.

TEPECİK ORKESTRASI BLACKPOİNT’TE SAHNE ALDI
Kentin yeni mekanı BlackPoint, ilk yılbaşı programında beklentileri karşıladı. Son dönemlerde adından sıkça bahsettiren müzik gurubu Tepecik Senfoni Orkestrası, yılbaşı özel programı için Denizli BlackPoint’i tercih etti, yeni yıl için burada buluşanlara unutulmaz anlar yaşattı.

BlackPoint’te Yılbaşı Özel etkinliği saat 20.00’de başladı. Tepecik Senfoni Orkestrası, eğlenceyi gece boyunca en tepede tutarken, davetlilere özel bir menü sunuldu.

RENES BALIK’TA MUHTEŞEM YENİYIL
“Denizden babam çıksa yerim, lakin iyi pişmesi gerek” diyenler 2017’Yİ Renes Balık’ta karşıladı. Renes Balık Restoran, misafirleri için birbirinden leziz ve zengin bir menü sundu.

Yeni yıl için ünlü isimleri Denizli’ye getiren Renes Balık’ta misafirler fasıl heyeti tarafından karşılandı, farklı tarzı ve sempatik tavırları ile ünlü VJ. Bülent ile Zeynep Onat misafirlerine müzik ziyafeti sundu. 2016’ya veda edilecek anlarda ise sahneyi oryantal İrem aldı, kıvrak dansları ile davetlileri yeni yıla taşıdı. Renes’te çocuklar için animasyon programı da büyük ilgi gördü.

Gecenin sonunda da konuklarını yalnız bırakmayan Renes Balık Restoran şoför ve araç hizmeti de sundu.

DENİZLİLİLER GECEYİ RAİNBOW’DA NOKTALADI
80’ler-90’lar konseptiyle Denizli’nin son yıllarda en gözde mekanlarından biri olan Rainbow, yeni yıl uyguladığı konseptte düzenlediği partiyle girdi. Müdavimleri saat 22.00 sıralarında yeni yıl eğlencesine farklı bir tatla nokta koymak için Rainbow’a gelmeye başladı.

Yeni yıla unutulmaz 80’lerin ve 90’ların yerli yabancı klasik şarkılarının eğlenceli coverlarıyla kıpır kıpır bir giriş yapan davetliler, gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

NECATİ VE SAYKOLAR ROUTE’DE HAYRANLARIYLA BULUŞTU
Türkiye’nin en çok canlı performans yapan ve her konserinde salonları dolduran gruplarından biri olan Necati ve Saykolar, yeni yıla Route’da merhaba dedi.

Türkiye’nin son yıllarda en çok canlı performans sergileyen ve her konserinde salonları doldurmayı başaran gruplarından biri olan Necati ve Saykolar, Route Yılbaşı programıyla 2017’ye evlerinde Denizlililer ile birlikte girdi.

Route yılbaşı kutlamasının tamamını kendileriyle birlikte gerçekleştirenler için diledikleri tarzda yemek imkanı sundu, dileyen müşterileri de gecenin ilerleyen saatlerinde Necati ve Saykolar’ın sahne aldığı yılbaşı özel konserini takip etti. Route’de yeni yıl coşkusu gecenin geç saatlerine kadar sürdü, Necati ve Saykolar hem eğlendi, hem eğlendirdi.

Yorumlar

Mescere   -  Bağlantı 2 Ocak 2017, 08:33

Vay be millet bayagi kurt dökmus.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı