REKLAMI GEÇ

Şiir tadında bir yılbaşı için: Şiir Butik Otel

Şiir tadında bir yılbaşı için: Şiir Butik Otel

Denizli’de farklı konseptiyle dikkati çeken Şiir Butik Otel, 2017’yi nezih bir ortamda karşılamak isteyenlere gece geç saatlere kadar limitsiz bir eğlence vaat ediyor. Çok özel bir yılbaşı programı hazırlayan Şiir Butik Otel, çocukları da unutmadı. Bakıcıları eşliğinde çocuk misafirlerini “mini kulüp”te ağırlayacak olan Şiir Butik Otel, unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamak isteyenleri bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2016 Pazartesi, 08:12

Eğlence dolu bir yılbaşı gecesi yaşamak isteyenler için çok özel bir program hazırlayan Şiir Butik Otel, zengin bir program ve lezzet bahçesini andıran menüleriyle adına yakışır bir yılbaşı galası sunmaya hazırlanıyor. Ailelerin “çocuğumu nereye bırakacağım” kaygısından uzak eğlenmelerini sağlamak amacıyla da “mini kulüp” hizmeti verilecek.

HOŞ GELDİNİZ KOKTEYLİ İLE KARŞILAMA
Yılbaşı eğlencesi için Şiir Butik Otel’i seçen konuklar, “hoş geldin yeni yıl kokteyli” ile karşılanacak. Flüt ve piyano eşliğindeki kokteyl, 19.30 – 20.00 saatleri arasında verilecek. Grup Nüans ile gala boyunca devam edecek müzik dolu anlar saat 20.00’den itibaren start alacak. Şiir’in konukları yeni yıla oryantal Çiğdem ile birlikte girecek, Club Müzik ile devam edecek eğlence 02.30’a kadar sürecek.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Şiir Butik Otel, her zaman olduğu gibi bu yılbaşı akşamında da çocukları unutmadı. Şiir-1 salonu 6- 11 yaş arası çocuklar için mini kulübe dönüştürülecek. Animatörler, çocukların yemek yemelerine yardımcı olacak, gece boyunca çeşitli yarışmalar ve oyunlarla çocukları eğlendirecekler.

0-5 yaş arası çocuklar, ancak bakıcıları olması koşuluyla mini kulübe kabul edilecek. Misafirlerin kendi bakıcıları yok ise, Şiir Otel tarafından bakıcı da sağlanacak.

FİYATLAR VE MENÜ BİLGİLERİ VE REZERVASYON İÇİN…
Şiir Butik Otel’deki yılbaşı gala yemeği için ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon için: 0-258 266 22 55, www.siirbutikotel.com, www.facebook.com/siirotel

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı