REKLAMI GEÇ

Süslü Safinaz’dan Anemon’da Limitsiz Yılbaşı Galası

Süslü Safinaz’dan Anemon’da Limitsiz Yılbaşı Galası

Denizli’nin yerli organizasyon firması olan Süslü Safinaz’dan Anemon Otel’de 5 yıldızlı ve limitsiz yılbaşı özel galası sizleri bekliyor. Opus Orkestrası, Encanto Cubano Müzik Grubu, VJ İsmail, DJ performansı, limbo yarışması, noel anne ve perküsyon şov. Çocuklarınız için ayrı menü, ayrı eğlence… Anemon Otel Altın Salon’daki bu gala kaçmaz!.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2016 Cuma, 09:00

Denizlihnaber.com’un yılbaşı programları ve fırsatlarıyla ilgili araştırması sürüyor. İşte Denizlihaber okurları için kentin önemli mekanlarından biri olan Anemon’da gerçekleştirilecek yılbaşı galasının tüm ayrıntıları.

SÜSLÜ SAFİNAZ’DAN MUHTEŞEM GALA
Denizli’nin yerli organizasyon şirketlerinden biri olan Süslü Safinaz tarafından gerçekleştirilen Anemon Otel’deki yılbaşı galası, resmen tüm yönleriyle dikkat çekiyor. Firma, Altın Salon’daki bu özel programda tüm beklentileri karşılayan birbirinden önemli etkinlikleri peşi sıra gerçekleştirecek.

LİMİTSİZ EĞLENCE LİMİTSİZ İÇKİ
Anemon Altın Salon’daki benzersiz yılbaşı gala programı saat 20.00’de başlayacak. Saat 02.00’ye kadar sürecek özel programda eğlence ve yerli içki limitsiz. Opus Orkestrası, Encanto Cubano Müzik Grubu, VJ İsmail, DJ performansı, limbo yarışması, noel anne ve perküsyon şov peşi sıra Anemon Otel konukları için sahne alacak.

MENÜDE NELER VAR?
Bu çok özel yılbaşı galasının masaları da özel bir menüyle sizleri karşılayacak. Başlangıçlarda, Biber dolma, haydari, köz patlıcan, köz biber, antep ezme, ezine-tulum peynir, humus sizi bekliyor. Kişiye özel mevsim yeşillikleri salatası da masa da yer alacak. Ara sıcak kıymalı avcı böreği. Ana yemek de gecenin dokusuna uygun düşünülmüş. Sebze hindi sarmaya, isli patlıcan beğendi ve sebzeli glaze eşlik edecek. Ayrıca yemeğin finalini kişiye özel mevsim meyve tabağıyla yapacaksınız. Masalarda çerez de unutulmamış.

ÇOCUKLARA AYRI SALON AYRI MENÜ AYRI EĞLENCE
Süslü Safinaz, Yılbaşı Galasında çocukları için ayrı bir program beklentisi içinde olanları da düşünmüş. İsteyen davetliler çocuklarını, rezervasyon sırasında belirtmek kaydıyla, farklı bir salonda farklı bir eğlence ve menünün yer alacağı çocuk galasına yönlendirebilecek.

BİZCE VAKİT KAYBETMEYİN
Fiyatlar, koşullar, özel talepler… Hepsi ve daha fazlası için yapmanız gereken tek şey organizasyon şirketi Süslü Safinaz’ın 0 258 371 80 60 veya 0 553 480 87 12 numaralı telefonları aramanız. Ayrıca Süslü Safinaz’ın Yılbaşı Galası gibi diğer tüm etkinliklerinden haberdar olmak istiyorsanız, firmanın facebooktaki resmi sayfasını buradan tıklayarak beğenmeniz yeterli.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı