REKLAMI GEÇ

Yeni yıl DOWNTOWN House’da güzel

Yeni yıl DOWNTOWN House’da güzel

2018’i farklı bir hikayesi olan, özel menüsü ve doyumsuz sesi ile Özgün Kaya’nın solisti olduğu Sufle ile karşılamak istiyorsanız, DOWNTOWN House’un sizler için çok özel bir daveti var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2017 Pazar, 09:00

2018’i karşılamaya sayılı günler kala eğlenme mekanları tüm hazırlıklarını tamamladı, konuklarını beklemeye başladı.

Kentin merkezinde, yaşam ve alışveriş merkezi olan Forum Çamlık’ta bulunan DOWNTOWN House, yeni yılı farklı bir konsepte karşılamak isteyenlerin yine değişmez adresi olacak.

HİKAYESİ OLAN BİR MEKAN
Downtown’un ortaya çıkışı birebir tecrübeye ve yaşanmışlığa dayalı bir hikayeyi kapsıyor. Manhattan-Brooklyn arasındaki Downtown treni, bir yolculuktan fazlası olarak bambaşka bir çekiciliğe sahip olarak bilinir. Downtown House’un çıkış noktası hiçbir sebep olmaksızın Manhattan’dan Brooklyn’e yolculuk yapma isteği doğuran Downtown treni ve büyüleyici Amsterdam şehri.

SUFLE İLE DOYUMSUZ BİR GECE
Solistliğini buğulu sesiyle milyonların sevgilisi olan Özgün Kaya’nın yaptığı Sufle, yeni yılı DOWNTOWN’da Denizlililer ile birlikte karşılayacak. DOWNTOWN konuklarına unutulmaz bir yeni yıl akşamı yaşatacak olan Özgün Kaya ve Sufle, çok özel gece öncesinde kendi sesiyle davette de bulundu.

İKİ FARKLI MENU SİZLERİ BEKLİYOR
Yeni yıla DOWNTOWN House’da çok özel bir organizasyonla girmek isteyenleri iki farklı menü karşılayacak. Kırmızı et ve tavuk menüleri, zeytinyağlı vişneli yaprak sarma, Antep usulü kuru patlıcan dolması, zeytinyağlı cevizli bakla fava, Antep ezmesi, humus, enginar çanağında zebzçeli çimçim karides, badem, salatalık, domates, peynir ve haydarinin bulunduğu ordövr tabağı ile başlayacak. Hardallı kuzu kulağı salatası, gerek yer elması, kurutulmuş meyve cipsinin bulunduğu salata her iki menü için de geçerli.

Ara sıcaklarda karamelize soğan eşliğinde tereyağlı kızılcık soslu yaprak ciğerin servis edileceği gecede, ana yemek kırmızı et menüsünde Babadağ keşkeği eşliğinde kuzu incik konfit, fümelenmiş kemik iliği sosu eşliğinde sunulacak. Tavuk menüsünün ana yemeği ise gömlek yağında bademli, kuş üzümlü, portakal aromalı piliç tandır.

Tropikal ve mevsim meyveleri, kabak tatlısı ve gece sonunda kelle paça ve mercimek çorbaları da menünün özel parçaları olacak.

Gece boyunca tüketeceğiniz 20 cl rakı, 2 kadeh şarap, 2 bira ya da 3 soft içecek menüyle birlikte sunulacak.

Yeni yıla DOWNTOWN’un çok özel organizasyonuyla girmek isteyenlerin ödeyeceği ücret ise yalnızca 200 TL. Fiyata, yeni yıl partisi de dahil. Yemeği başka yerde yiyip, yalnızca Downtown Stage’de DJ eşliğinde yeni yıl eğlencesine dahil olmak isteyenler için de ücret 100 TL.

SÜRPRİZ HEDİYELER VAR
Yeni yıla DOWNTOWN House’da girecekleri Amstretdam’a gidiş dönüş uçak bileti ve sürpriz hediyeler de bekliyor. Yapılacak çekilişle iki kişiye Asterdam uçak bileti hediye edilecek.

İLETİŞİM İÇİN:
Adres: Forum Çamlık AVM, Mehmetçik Mah. Doğan Demircioğlu Cad. No:2, 20170 Pamukkale / DENİZLİ
Telefon: 0258 251 27 27-0533 499 77 33
info@downtownhouse.com.tr

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı