REKLAMI GEÇ

Bu yılbaşı Köz’de Alaturka Bianca’da TEKİL-A ziyafeti var

Bu yılbaşı Köz’de Alaturka Bianca’da TEKİL-A ziyafeti var

Denizli’nin şüphesiz son yıllardaki en gözde mekanlarından biri olan Köz Ocakbaşı Restoran ile bianca Cafe&Bistro’da bu yılbaşı gecesi çifte programla hem yılbaşı akşamını tamamıyla dışarıda geçirmek isteyenler, hem de o özel akşama sevdiklerinin yanında başlayıp güzel bir mekanda son vermek isteyenleri düşündü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2017 Cuma, 09:12

YENİ YILA KÖZ’DE GİRMEYE NE DERSİNİZ?
Denizli’nin son zamanlardaki şüphesiz en çok konuşulan mekanlarından biri Köz Ocakbaşı Restoran. Lokasyonu, hizmet kalitesi ve lezzetiyle son yıllarda kent sosyetesinin en gözde mekanlarından biri haline gelen Köz Ocakbaşı Restoran, yılbaşı gecesi için özel bir gala programı hazırladı. Yılbaşı özel mönüsü için kişi başı 250 TL fiyat belirlendi. Hem de enfes bir akşam yemeğine limitsiz yerli içki dahil.

GENÇLER ÇOCUKLAR VE BEBİŞLER UNUTULMADI
Köz Ocakbaşı Restoran, yeni yıla aile mutluluğu içinde girmek isteyen Denizlililer için çeşitli yaş gruplarında fiyat kolaylıkları da düşündü. Ünlü mekan, 10-17 yaş arası için 200 TL, 5-10 yaş 100 TL ücret belirlerken 3-5 yaş arası minik müşterilerini ise ücretsiz ağırlayacak.

KEMAL GÜLTEN İLE MÜZİK ZİYAFETİ
Köz Ocakbaşı Restoran’da karşılama müzikleriyle başlayacak olan müzik ziyafeti, 70’ler, 80’ler ve 90’ların sevilen şarkılarıyla devam edecetk. Kemal Gülten’in canlı performansıyla ağırlanacak olan Köz davetlileri, güncel Türkçe pop, alaturka, alternatif ve özgün müzik kokteylinden oluşacak bir müzik şölenine tanıklık edecek. Gece sonunda davetlilere kestane, işkembe çorbası ve sucuk ekmek ikramı da yapılacak.

İŞTE YILBAŞI MENÜSÜ
Başlangıç tabağının ardından yaprak ciğer ve keçi peynirli salatanın servis edileceği Köz’de ana yemek olarak adana, kuzu şiş ve pirzola sıralanacak. Mevsim meyvelerinin yanı sıra gözde mekanın olmazsa olmaz lezzetlerinden dondurmalı irmik tatlısının da sunulacağı yılbaşı menüsünde, gece boyu davetlilere patlamış mısır gibi atıştırmalıklar da ikram edilecek.

BU YILBAŞI TEKİL-A BIANCA’DA
Bianca Cafe&Bistro yılbaşı galası için Denizli’nin ünlü guruplarından TEKİL-A ile el sıkıştı. Yıllardır çok beğenilen performans ile sahne TEKİL-A yılın son 2018’in ilk resitalini Bianca Cafe&Bistro’da girecek. Program 21.30’da başlayacak ve gece yarısı 03.30’ a kadar devam edecek. Evde aile büyükleri ile birlikte akşam yemeğinde bir arada olmak ama geceyi dışarıda geçirmek isteyenler için muhteşem bir adres.

KİŞİ BAŞI 125 TL!
Bianca Cafe&Bistro yönetimi, bu çok özel program için giriş ücretini kişi başı 125 TL’de tuttu. 2 yerli içkinin de dahil edildiği yılbaşı galası için en az 3 yaşında çocuğa izin verilecek ve 5 yaşına kadar olanlardan ücret alınmayacak. 5-10 yaş arası çocuklardan da 100 Tl alınacak Bianca’da bistrolar atıştırmalıklarla donatılacak. Gece sürprizi ise kestane, işkembe çorbası ve sucuk ekmek ikramı.

ÇOCUKLARA MİNİ GALA
İster Köz isterse Bianca’da yeni yıla girecek olan ailelerin küçük çocukları için mini bir gala programı da belirlendi. Çocukların damak tadını da düşünen Casa Bianca Otel&Restoran yönetimi,
Menüye Izgara Anne köfte, spagetti, kızarmış patates, yoğurt, kızarmış domates ve meyve suyu ekledi.

UNUTMAYIN YERLER SINIRLI
İster Köz ister Bianca, size uygun yılbaşı gecesi programlarından birinde bulunmak istiyorsanız fazla vaktiniz yok. Köz ve veya Bianca için vakit kaybetmeden 0 258 373 77 50 numaralı telefonu aramanız yeterli.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı