REKLAMI GEÇ

Dalbudak’tan basın özgürlüğüne vurgu

Dalbudak’tan basın özgürlüğüne vurgu

Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, basından sansürün kaldırılışının 105 yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Çağdaş ve katılımcı demokrasinin olmazsa olmaz unsurlarından birinin de basın özgürlüğü olduğunu dikkat çekti.

/ DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2013 Çarşamba, 12:45

24 Temmuz, basından kaldırılışının 105.yıldönümü dolayısıyla yazılı açıklama yapan AKP Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, “Demokrasinin temel taşlarından olan ‘Basın Özgürlüğü’, şeffaf yönetim kurallarının temel taşlarındandır. Basın yurtta ve dünyada ki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli bir sorumluluğu üstlenmiştir. Yerel basınımızda böyle bir anlayışla bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlamaktadırlar” dedi.

Dalbudak açıklamasını şöyle devam etti:  “Basınımızın hızla gelişen teknolojik gelişmeleri en iyi şekilde takip edip kullanması insanlığın ortak geleceğine daha büyük katkılar sağlamasına imkan vermektedir. Her zaman objektif, doğru ve hızlı habercilik anlayışıyla, toplumu aydınlatmayı ve doğru bilgilendirmeyi, elde edilen bilgileri objektif bir şekilde aktarmayı ilke edinmiştir.

İlimizin her alanda başarıya ulaşmasında, basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılığın ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmaların büyük katkı sağladığına inanıyorum.
Bilginin elde edilmesi, topluma ulaştırılmasında doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışını ilke edinen ve ilimizde kamuoyunu bilgilendirme görevini başarıyla yerine getiren, basınımızın bütün çalışanlarını Basında sansürün kaldırılışının 105. yıldönümünü ve 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlar, bütün basın emekçilerine çalışmalarında başarılar dilerim.”

Yorumlar

MKGS   -  Bağlantı 24 Temmuz 2013, 18:25

ALLAH AŞKINA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜMÜ DİYOR.RAMAZAN GÜN BARİ YALAN SÖYLEMESİN.NEREDEYSE TAMAMI GÜDÜMLÜ VE YANDAŞ MEDYAMI ÖZGÜR.SESİNİ ÇIKARTANA TÜRKİYE TARİHİNİN REKOR VERGİ CEZASI İLE ÇÖKERTİLRN BASINMI ÖZGÜR. BANA KALIRSA SEN BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ YALANINI BIRAKDA BÜYÜKŞEHİR OLMUŞ KASABAMIZIN BÜYÜK DERTLERİ İLE İLGİLEN.MİLLET SAPI SAPIR İFLAS EDİYOR ACABA HABERİ VARMI ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı