REKLAMI GEÇ

Ata’nın yolunda devam edeceğiz

Ata’nın yolunda devam edeceğiz

DENİZLİHABER’in ‘On Kasım’da On Bin Kişi O’na Koşalım’ kampanyasına destek vereceklerini kaydeden BASİAD Başkanı Yılmaz, İMO Şube Başkanı Altunay ve TEV Şube Başkanı Kalemci, Atatürk’ün yolunda devam edeceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 22 Ekim 2008 Çarşamba, 00:00

‘On Kasım’da On Bin Kişi O’na Koşalım’ kampanyasına destek veren BASİAD Başkanı İsmail Yılmaz, İMO Şube Başkanı Ümit Bülent Altunay ve TEV Şube Başkanı Nail Kalemci, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşayacağına dikkat çekerek Türk halkının Ata’sının yolunu izlemeye devam edeceğini dile getirdi.

‘Cumhuriyetimiz asla tehlike altında kalmayacak’
Birlik beraberlik ruhunu ortaya çıkarmaya çalışan bu kampanyanın son derece büyük bir anlam taşıdığına dikkat çeken Babadağlı İş Adamları Derneği (BASİAD) İsmail Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhuriyetin kazanımlarının tehlikeye girdiğini veya gireceğini asla düşünmüyorum. Çünkü buna kimsenin elini uzamaya cesaret edebileceğini düşünmüyorum. Böylesine anlamlı bir günde on binlerce insanın O’nun huzurunda bir araya gelmesi kadar anlamlı bir şey olamaz ve DENİZLİHABER’in başlattığı bu kampanyayı yürekten destekliyorum.”

‘İMO olarak biz de varız’
Ata’mızın anıldığı böylesine hassas bir günde Denizli halkı olarak bir araya gelmenin büyük bir önem taşıdığını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Ümit Bülent Altunay, kendisinin de kampanyaya destek vereceğini söyledi. Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözünü hatırlatan Başkan Altunay, sözlerine şöyle devam etti: “Denizli halkının bu anlamlı kampanyaya destek vereceğini umuyorum. Biz de İMO olarak elimizden geldiğince O’nun huzurunda olmaya çalışacağız. Böyle anlamlı bir günde böyle anlamlı bir kampanyayı hayata geçiren DENİZLİHABER’e de sonsuz teşekkür ediyorum.”

Şu an en çok ihtiyaç duyduğumuz kişi olan Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünün tüm Türk halkı için olduğu kadar Denizli halkı için de son derece büyük bir anlam taşıdığını ifade eden Türk Eğitim Vakfı (TEV) Denizli Şube Başkanı Nail Kalemci, Atatürk ve O’nun devrimlerinin dünya durdukça, misakı milli sınırları içerisinde sürmesi gerektiğini söyledi. Kalemci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunun oluşması için her Türk gibi ben de elimden gelen her türlü gayreti ve hizmeti yapmaya hazırım. İç ve dış tehditler ülkenin sağlıklı ve iyi yürümesine engel olmak istiyor. Bu dağınıklığın giderilmesi için hem ülke içine ve hem de ülke dışına bu görüntünün verilmesi gerekir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı