REKLAMI GEÇ

BELEDİYE’DE ERDOĞAN OPERASYONU

BELEDİYE’DE ERDOĞAN OPERASYONU

AKP sekreteriyken Zeybekci döneminde Özel Kalem kadrosundan belediyeye giren ve daha sonra Zabıta Müdürlüğü’ne getirilen Rizeli Süleyman Erdoğan, görevinden alınarak Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne atandı. Şimdi zabıtada patronluk koltuğu eski sahibinde.

/ DENİZLİHABER / 6 Ekim 2010 Çarşamba, 18:45

Denizli Belediyesi’nin vatandaşla en çok iç içe olan birimlerinden biri olan Zabıta Müdürlüğü’nde patronaj değişikliği. Süleyman Erdoğan geçtiğimiz hafta Zabıta Müdürlüğü görevinden alındı. Geri hizmet olarak adlandırılan Ulaştırma Müdürlüğü’ne atanan Süleyman Erdoğan’ın yerine, halefi getirildi.

ÖZEL KALEM KADROSUNDAN GİRMİŞTİ
AKP’nin kurulduğu yıllar Denizli İl Başkanlığı’nda sekretarya görevini üstlenen Rizeli Süleyman Erdoğan, Nihat Zeybekci’nin belediye başkanı seçilmesinin ardından Özel Kalem kadrosundan Denizli Belediyesi’ne girmiş, askere gidip geldikten sonra da Zabıta Müdürlüğü görevine getirilmişti.

GÖREVİ GERİ İADE EDİLDİ
Erdoğan’ın Zabıta Müdürlüğü görevine getirilmesi nedeniyle bu makamdan alınan Emin Akbulut, Park ve Bahçeler Müdürü yapılmıştı. Tekrar eski görevine iade edilen Akbulut, artık uzun yıllar birlikte çalıştığı ve neredeyse önemli bir bölümünü oluşturduğu ekibinin yeniden başında. Akbulut, daha önce uzun yıllar bu görevde bulunduğu için mevzuat bilgisiyle de dikkat çekiyordu. Bu nedenle Akbulut’un göreve tekrar getirilmesinin Zabıta ekipleri tarafından olumlu karşılandığı ileri sürülürken, atamaya bir nevi iade-i itibar olarak da bakılıyor.

OPERASYONUN ALTINDA “HAYIR” MI YATIYOR?
Denizli Belediyesi’nde referandum sonrası gerçekleştirilen “Erdoğan Operasyonu”nun altında Zabıta Müdürlüğü sırasında Süleyman Erdoğan’ın sert tavırları yattığı ileri sürülüyor. Esnafın anti-patik bulduğu ve sert olduğu için sık sık belediyeye şikayet ettiği iddia edilen Erdoğan’ın, Denizli Belediyesi’ne bakış tarzının olumsuz etkilendiği görüşüyle görevden alındığı söyleniyor. Ancak belediyeden bu konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

BU OLAĞAN BİR GÖREV DEĞİŞİMİ
Denizli Belediyesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Nuray Karayel konu ile ilgili olarak Denizlihaber’e yaptığı değerlendirmede, “Bu gerek yöneticiler gerekse diğer kademelerde görevli çalışanlarımız açısından motivasyon kaynaklı görev değişimleri çerçevesinde yapılmış bir atamadır. Denizli Belediyesi, bugüne kadar olduğu gibi bugün de benzer değişimlerden biri gerçekleştirmiştir. Süleyman Bey daha önceki görevinde olduğu gibi bu görevinde de başarıyla Denizli’ye hizmet edecektir. Bunun altında herhangi bir farklı neden aramanıza gerek yok” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı