REKLAMI GEÇ

“Bu memleket bizim”

“Bu memleket bizim”

Ülke toprakları üzerinde yaşayan her vatandaşın O’nu anması ve O’nun yolunda gitmesi gerektiğini söyleyen SMMMO Denizli Şube Başkanı Yılmaz, KMO İl Temsilcisi Duysal ve İGM Üyesi Yarımca, On Kasım’da herkesin O’nun huzurunda olması gerektiğini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 25 Ekim 2008 Cumartesi, 00:00

DENİZLİHABER’in Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün, Denizli halkı tarafından birlik beraberlik içerisinde anılması için tüm vatandaşları 10 Kasım sabahı Valilik Binası önüne davet eden kampanyasına destek veren  SMMMO Denizli Şube Başkanı Necdet Yılmaz, KMO Denizli İl Temsilcisi Ömer Duysal ve Kale İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Yarımca, Denizli halkının O’na olan sevgisine inandıklarını belirtti.

‘Sahip çıkmalıyız’
Türkiye Cumhuriyeti toprakları üzerinde yaşayan herkesin bu tür etkinliklere duyarlı olması gerektiğini söyleyen Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Denizli Şube Başkanı Necdet Yılmaz, bu etkinliğin, Denizli halkının ülkeye sahip çıktığını göstermek adına önemli bir hareket olacağını dile getirdi. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü anmak için binlerce kişinin bir araya gelmesinin büyük bir anlam taşıdığını ifade eden Necdet Yılmaz, “Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ve bu yüzden de bu ülkenin her şeyine sahip çıkmalıyız. Bu ülke bizim ve elimizden geldiğince bu ülkeye ve bu ülkenin manevi mirasını yaşatmalıyız. Bu kampanyayı düzenleyerek Denizlili vatanseverleri bir araya getirmeyi planlayan DENİZLİHABER’i kutluyorum” diye konuştu.

‘Her gün anmalıyız’
Emperyalizm, terör ve iç ve dış tehditlerin gölgesinde olduğumuz bu günlerde böyle bir etkinliğin son derece yerinde yapılacağına dikkat çeken Kimya Mühendisleri Odası Denizli İl Temsilcisi Ömer Duysal, kendilerinin de oda olarak ‘On Kasım’da On Bin Kişi O’na Koşalım’ kampanyasına destek vereceklerini bildirdi. Üzerinde yaşadığımız toprakları O’nun başlattığı mücadelenin ardından kazanıldığını söyleyen Duysal, sözlerine şöyle devam etti: “Bu ülkede yaşayan genç, yaşlı, çocuk herkesin Ata’ya saygı göstermesi bir borçtur. Bugün üzerinde yaşadığımız bu toprakları bize emanet eden Ulu Önder Atatürk’ü yalnız On Kasımlarda değil, her gün anmamız gerekiyor. Ama yine de önümüzdeki 10 Kasım’da Denizli halkı olarak bir arada tüm ülkeye büyük bir mesaj vermek, gerçekten de çok yüce bir şey. Bu yüzden biz de KMO Denizli Şubesi olarak DENİZLİHABER’in başlattığı bu kampanyaya yürekten destek vereceğiz.”

‘Denizli halkı O’nu ne kadar çok sevdiğini gösterecek’
Denizli halkı olarak bu günde birlik beraberlik içerisinde bu etkinliğe katılarak ülkeye mesaj verilmesi gerektiğini söyleyen Kale İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Yarımca, tüm Denizli halkını On Kasım sabahı O’nu anmaya davet etti. Yarımca, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Denizli halkının, bu önemli günde Ata’sını yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Halkımız, böylesine anlam yüklü bir günde bir araya gelerek, O’nu ne kadar çok sevdiğini tüm ülkeye gösterecektir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı