REKLAMI GEÇ

Bu ülkeyi O’na borçluyuz

Bu ülkeyi O’na borçluyuz

‘On Kasım’da On Bin Kişi O’na Koşalım’ kampanyasına destek veren KESK Dönem Sözcüsü Şenol Akyol, DSP İl Başkanı Özkan Fidan ve DP’li Belediye Meclis Üyesi Ümit Bahtiyar, üzerinde yaşadığımız bu toprakları O’na borçlu olduğumuza dikkat çekti.

/ DENİZLİHABER / 23 Ekim 2008 Perşembe, 00:00

DENİZLİHABER’in On Kasım’da On Bin Kişi O’na Koşalım’ kampanyasına destek vereceklerini belirten Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonun (KESK) Dönem Sözcüsü Şenol Akyol, Demokratik Sol Parti (DSP) İL Başkanı Özkan Fidan ve Demokrat Parti (DP) Belediye Meclis Üyesi Ümit Bahtiyar, üzerinde yaşadığımız bu toprakları O’na borçlu olduğumuza dikkat çekti. Vatanını seven herkesin 10 Kasım sabahı Valilik Binası önünde olması gerektiğini vurgulayan Akyol, Fidan ve Bahtiyar, bunun vatani bir görev olduğunu da belirtti.

‘Biz de Atamız gibi emperyalizmle mücadele ediyoruz’
Ülkemizin içinde bulunduğu durumun böyle bir etkinliği gerekli kıldığını söyleyen KESK Dönem Sözcüsü Şenol Akyol, KESK olarak kendilerinin de bu etkinliğin içerisinde yer almaktan büyük onur duyacaklarını dile getirdi. Günümüzde Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili bazı değerlerin hiçe sayıldığını söyleyen Akyol, sözlerine şöyle devam etti: “Biz sendikal mücadelemizde, emperyalizme karşı büyük bir savaş veriyoruz. Ve tam bu noktada yolumuz O’nunla kesişiyor. Çünkü o da zamanında Osmanlı topraklarında emperyalizme karşı büyük bir savaş vermiş ve bugün ülkemizde yaşadığımız toprakların şeklini çizmiştir. Böyle bir kampanyaya ön ayak olan DENİZLİHABER’i yürekten kutluyor ve KESK olarak tüm kademelerimizle bu kampanyaya katılacağımızı bildiriyorum.”

‘Tek yumruk olalım’
Parti teşkilatı olarak kampanyaya destek vereceklerini söyleyen Demokratik Sol Parti Denizli İl Başkanı Özkan Fidan, böylesine anlamlı bir kampanyaya imza atan DENİZLİHABER’i kutladığını belirtti. Ülke olarak bir kaosu yaşadığımız bugünlerde herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğine dikkat çeken Fidan, “Bence demokrat, liberal, milliyetçi, muhafazakar, ulusalcı veya sol görüşlü herkesin bu kampanyaya destek vermesi gerekiyor. Tüm Denizli tek yumruk olup, Atatürk sevgisini tüm ülkeye göstermeli. Biz de DSP Parti Teşkilatı olarak tüm gücümüzle bu kampanyaya destek vereceğiz” dedi.

‘Vatanını seven herkes gelmeli’
Elbette böyle önemli bir günde kendisinin de O’nu yalnız bırakmamak için Valilik Binası’nın önünde olacağını söyleyen Demokrat Partili Belediye Meclis Üyesi Ümit Bahtiyar, Denizli’den tüm ülkeye verilecek bir mesajın ses getireceğine inandığını belirtti. İç ve dış tehditler, terör, ekonomik kriz gibi birçok olumsuz koşulun bir arada bulunduğu böyle bir anda halka olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemini vurgulayan Bahtiyar, “Vatanını ve O’nu seven, ona saygı duyan herkesin 10 Kasım sabahı saat 08.30’da Vilayet’in önünde bulunması gerekiyor. Bu topraklar üzerinde hala var olmamızı sağlayan Atamız, bu sevgi ve saygıyı bence hak ediyor” diye konuştu.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı