REKLAMI GEÇ

Canpolat DENİZLİHABER’de

Denizli Valisi Hasan Canpolat DENİZLİHABER’i ziyaret etti. Medya S çatısı altında hizmet veren Denizli’nin ilk dijital gazetesi “denizlihaber” hakkında bilgi alan Vali Canpolat, yayınlarımızı ilgiyle izlediğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2007 Perşembe, 00:00

Haber, ekonomi, spor, elektronik habercilik alanlarında yayın organları bulunan ve NTV, STAR ve Cumhuriyet gibi ulusal medya organlarının temsilciliklerini yürüten Medya S, yaptığı çalışmalar ile kısa süre içerisinde Denizli’nin önemli basın kuruluşlarından biri oldu. Denizli’nin gündemini bünyesindeki iletişim araçlarıyla hızla dünyaya duyuran Medya S, Vali Dr. Hasan Canpolat tarafından ziyaret edildi. Canpolat’ı MEDYA S Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kurt, Genel Müdür Murat Acar ve Genel Yayın Yönetmeni Osman Ülkü ağırladı.

Bünyesinde Ekonomi D Gazetesi, Stadyum Gazetesi ve www.denizlihaber.com haber portalını barından Medya S hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kurt, Denizli’nin Türkiye ve dünyada tanıtılması için basın olarak önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek “Tek amacımız Denizli’nin sesi soluğu olmak, ilimizde olan biteni Türkiye ve dünyaya aktarırken aynı zamanda da tanıtmak” dedi.

Denizli Valisi Hasan Canpolat ise Medya S’nin çıkardığı yayınlar olan Ekonomi D Gazetesi’nin iş dünyasının nabzını tuttuğunu, Stadyum Gazetesi’ni ise Denizlispor maçlarında okuduğunu ve çok beğendiğini belirtirken, son 2 aydır yayında olan www.denizlihaber.com adlı haber portalının ise Denizli’de bu alandaki önemli bir açığını kapattığını dile getirdi.. Vali Canpolat, çalışmaları yakından takip ettiğini sözlerine ekleyerek takdirlerini iletti…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı