REKLAMI GEÇ

Demokrasi Platformu’ndan büyük destek

Demokrasi Platformu’ndan büyük destek

DENİZLİHABER’in ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasına ilk günden beri destek veren Denizli Demokrasi Platformu, DENİZLİHABER’in kampanya için hazırladığı grafiği afiş halinde bastırarak Denizli sokaklarını bu afişlerle donatmaya başladı.

/ DENİZLİHABER / 5 Kasım 2008 Çarşamba, 01:00

Başladığı ilk günden beri DENİZLİHABER’in ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasına destek vermeyi sürdüren Denizlili sivil toplum kuruluşları, manevi desteklerinin yanı sıra maddi destekleriyle de bizleri yalnız bırakmıyor.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

DENİZLİHABER’in kampanya için hazırladığı grafiği, afiş halinde bastırarak Denizli sokaklarını bu afişlerle donatmaya başlayan Denizli Demokrasi Platformu, ilk olarak Fakülte-Çamlık güzergahında sefer yapan dolmuşlara yapıştırdıkları afişlerle kampanyanın duyurusunu yapmaya başladı. Afişlerin basım giderlerinin tamamen kendi bütçesinden sağlayan platform, bastırdığı binlerce afişi 10 Kasım gününe kadar kentin çeşitli noktalarına dağıtmayı planlıyor.

DENİZLİHABER’in, 23 günden bu yana sürdürdüğü kampanyaya, Denizli Valiliği ve Pamukkale Üniversitesi başta olmak üzere, birçok sivil toplum kuruluşu, milletvekilleri, siyasi partiler, sendikalar ve dernekler destek vermişti. Kampanyaya destek sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı