REKLAMI GEÇ

Denizli Atasına sahip çıkıyor!

Denizli Atasına sahip çıkıyor!

Başladığı ilk günden bu yana Denizlililer’den büyük destek gören ‘On Kasım’da On Bin Kişi O’na Koşalım’ kampanyası, tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve bürokratların desteğini alarak büyümeye devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Ekim 2008 Pazartesi, 01:00

‘On Kasım’da On Bin Kişi O’na Koşalım’ kampanyasının 14. gününde kampanyaya olan desteklerini dile getiren PAÜ Rektörü Necdet Ardıç, Denizli Milletvekili Mithat Ekici ve TEÇ-SEN Şube Başkanı Ceyhun Demirbaş, halkın birlik ve beraberliğinin, Atatürk paydasında sağlanmasının son derece anlamlı olduğunu dile getirdi.

Rektör’den tam destek

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, DENİZLİHABER’in başlattığı kampanyaya destek vererek, Denizli halkının 10 Kasım sabahı Valilik önünde bir araya gelmesini istedi. Atatürk’ün ilke ve devrimleri doğrultusunda Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmak adına 10 Kasım’da Denizli’den önemli bir mesajın verileceğini belirten Ardıç, “Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 85. yılını kutluyoruz. O yıllarda yaşanan zorluklar, artık geride kaldı.  Ne zorluklar atlattık bu mücadelede… Artık daha güçlü ve daha dinamik bir Türkiye var. Ulu Önder Atatürk’ün yolunda ilerleyerek geldiğimiz bu günlerimizde, Atatürk’ü bir kez daha anacağız ve onun fikirlerini, düşüncelerini ilerletme yolunda dünyaya mesaj vereceğiz” dedi.

‘Kampanya anlamlı’

Pamukkale Üniversitesi olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölüm yıldönümünde, Pamukkale Üniversitesi’nde anacaklarını belirten Ardıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “DENİZLİHABER’in  başlatmış olduğu kampanyaya bizler de destek veriyor ve 10 Kasım sabahı Denizli halkını Valilik önündeki Atatürk anıtında bir araya gelmeye devam ediyoruz.”

‘Kitle hedeften sapmamalı’

Kampanyaya destek vereceğini belirten AKP Denizli Milletvekili Mithat Ekici, kampanyanın, birlik ve beraberliği sağlamak adına büyük önem taşıdığını bildirdi. Denizli halkını, toplumun ortak paydası olan Atatürk çerçevesinde buluşturulmasının son derece anlamlı olduğunu da dile getiren Ekici, sözlerine şöyle devam etti: “İnsanları bir noktada buluşturmak, özellikle de yıpratılmaya çalışıldığımız şu günlerde çok önemli. Ancak bir araya gelecek olan bu topluluğun iyi yönde kanalize edilmesi ve belirlenen hedeften saptırılmaması gerekmektedir. Bu anlamlı bir araya gelişimiz, bazı kişi ve grupların eylemine dönüşmemeli.”

‘Gurur verici’

Denizlihaber’in başlattığı ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasını TEÇ-SEN (Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası) olarak içtenlikle desteklediklerini söyleyen Denizli Şube Başkanı Ceyhan Demirbaş, “Ulusumuzun birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu bu günlerde böyle bir kampanyanın düzenlenmesi yerinde, doğru, kararlı ve olumlu bir adımdır. Ayrıca siyasi partilerimizden sivil toplum kuruluşlarımıza, herkesin destek vermesi gurur vericidir” diye konuştu.

Ulusumuzu, içten ve dıştan bölmeye çalışan hain güçlerin amaçlarının boşa olduğunu, Türk halkı üzerinde oynamak istedikleri oyunların gerçekleşmeyeceğinin göstergesinin en güzel örneğini Denizli halkının vereceğine inandığı belirten Demirbaş, sözlerine şöyle devam etti: “Bu kampanya Türkiye’ye ve dünyaya verilecek en güzel mesaj ve ders olacaktır. Bu anlamlı kampanyayı düzenleyerek Denizli halkını ortak bir noktada buluşturan,  kampanya da emeği geçen DENİZLİHABER’in yönetimini ve ekibini kutluyor ve teşekkür ediyorum. On Kasım’da orada olacağız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı