REKLAMI GEÇ

Denizli Haber Horozu’ndan öğrendi

Denizli Haber Horozu’ndan öğrendi

Denizli çok yoğun bir haftayı geride bıraktı. Birbirinden önemli gelişmeler kentin gündemini hızla değiştirdi. Denizlihaber’in yeni uygulaması HABER HOROZU’nu kullananlar gelişmelerden anında haberdar oldu. İşte Haber Horozu kullanıcılarının herkesten önce öğrendiğini haftaya damgasını vuran haberler;

/ DENİZLİHABER / 15 Ocak 2012 Pazar, 12:00

KAR TATİLİNİ ÖNCE ONLAR ÖĞRENDİ
Denizli’de pazartesi gecesi başlayan kar yağışı önce ilçelerde, ardından Salı günü öğleden sonra Denizli merkezinde etkisini gösterdi. Sabah üç ilçede okulların kar nedeniyle tatil edildiğini, kente lapa lapa kar yağmaya başladığını, birçok köy yolunun ulaşıma kapatıldığını, akşam saatlerinde gelen kent genelindeki eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini, Haber Horozu kullanan okuyucularımız herkesten önce öğrendi.

OĞUZ MERKEZE ALINDI ÖNCE ONLAR ÖĞRENDİ
Denizlihaber’in Haber Horozu programını indiren okuyucularımız, bu program sayesinde girilen son dakika gelişmelerinden, anında uyarılarak haber sahibi oldu. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un merkeze alındığı haberi de haftaya damgasını vuran haberlerden biri oldu.

DENİZLİ PAÜLÜ ÖĞRENCİNİN ÖLÜMÜNE ÜZÜLDÜ
Denizli’nin birbirinden önemli gelişmeleri yaşadığı geçtiğimiz hafta, en üzücü gelişmelerden biri de PAÜ’lü öğrencinin memleketi Antalya’da yaşamını yitirdiği feci trafik kazası oldu. Haber Horozu uygulamasını kullanan Denizlihaber okuyucuları bu gelişmeyi de anında öğrendi.

ASKERİ SAHA YOLU BUZ PİSTİNE DÖNDÜ
Denizli Ali Aygören Askeri Saha Geçiş Yolu, soğuk hava sonrası gizli buzlanınca, görülmemiş bir trafik kazasına neden oldu. Araçlar bir anda sağa sola savrulurken, peşi sıra kazalarda 11 araç hurdaya döndü. Kaza yaralanmalara yol açtı. Bu haberi de ilk kez Haber Horozu programını kullananlar öğrendi.

HABER HOROZU’NU NASIL EDİNECEKSİNİZ?
Denizlihaber, kentteki gelişmeleri geçtiğimiz hafta boyunca yüzlerce haberle okuyucularına ulaştı. Haber Horozu’nu kullanan okuyucularımız ise gelişmelerden herkesten önce haber sahibi oldu. Yapacağınız tek şey, aşağıdaki linkten bu programı indirmek. Bir kereye mahsus olmak üzere Haber Horozu sayfasındaki hesaba 50 lira yatırmak. Size vereceğimiz kullanıcı adı ve seri numarasını bir kere girip programı çalıştırmak. Haber Horozu bilgisayarınızı açtığınızda otomatik olarak çalışıp, sizi ister Horoz Sesi ister diğer ses seçenekleriyle gelişmelerden anında haberdar edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı