REKLAMI GEÇ

Denizli’den ülkeye mesaj vereceğiz

Denizli’den ülkeye mesaj vereceğiz

‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasının 11. gününde kampanyaya destek veren Eczacılar Odası Başkanı Ekiz, İP İl Başkanı Güleç ve CHP Merkez İlçe Başkanı Bartal, Denizli halkının tüm ülkeye bir mesaj vereceğini dile getirdi.

/ DENİZLİHABER / 24 Ekim 2008 Cuma, 00:00

DENİZLİHABER’in ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasının 11. gününde kampanyaya olan destek sürüyor. Denizlililerin bir araya gelerek iç ve dış tehditlere karşı bir mesaj vereceğini söyleyen Eczacılar Odası Başkanı Özen Ekiz, İP İl Başkanı Mustafa Güleç ve CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, tüm Denizli halkını kampanyaya destek vermeye çağırdı.

‘İyi bir fırsat’

Ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu bir dönemi yaşadığımızı söyleyen Eczacılar Odası Başkanı Özen Ekiz, toplumsal olarak duyarlılığımızın had safhada olduğu şu günlerde böyle bir etkinliğin hayata geçirilmesinin büyük bir önem taşıdığını belirtti. Ekiz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Şehitler ölmez vatan bölünmez diyoruz ama önemli olan halkın bölünmemesidir. Böylesine önemli bir günde bir arada olmak için Denizli halkı için büyük bir fırsat doğdu. Vatandaşlarımızın da bunu iyi bir şekilde değerlendireceğine inanıyorum” dedi.

‘Tokat gibi bir cevap olacak’

On binlerin Valilik binası önüne dökülerek O’nun için bir sevgi seli oluşturulması son derece anlamlı olacağını söyleyen İşçi Partisi (İP) İl Başkanı Mustafa Güleç, İşçi partisi olarak kendilerinin de bu kampanyaya destek vereceklerini söyledi. Güleç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunun anlamı şudur; günümüzde ABD ve onların işbirlikçileri, Atatürk’e ve Kemalist devrime saldırıyor. Onlara karşı Denizli halkı olarak tokat gibi bir cevap vermek çok büyük bir olay olur. İşçi Partisi olarak DENİZLİHABER’i kutluyoruz. ABD’ye karşı tek vücut olmamız gereken bu dönemde, biz de bu kampanyaya yürekten destek veriyoruz.”

‘Güzel bir mesaj vereceğiz’

Atamızın ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da, halkın bir arada bulunarak hem tüm ülkemize, hem de ülkemizi tehdit eden iç ve dış düşmanlara karşı güzel bir mesaj vereceğine inandığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, böyle önemli bir günde böyle bir duyarlılık gösteren DENİZLİHABER’i kutladı. Atatürk sevgisinin, halkımızın şu anda en çok ihtiyacı olan duyguların başında geldiğine işaret eden Bartal, sözlerine şöyle devam etti: “Geçmişte olduğu gibi Türk halkını yeniden bir araya getirecektir. Biz zaten parti olarak Milletvekilimiz Ali Rıza Ertemur ve İl Başkanımız Ali Kavak aracılığıyla kampanyaya gönülden destek verdiğimizi daha önce belirtmiştik. Ben de bu duygular içerisinde bu kampanyaya öncülük eden DENİZLİHABER’e sonsuz teşekkürlerimi iletiyor ve kendi şahsım adına da 10 Kasım sabahı O’nun huzurunda olacağımı bildiriyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı