REKLAMI GEÇ

Denizlihaber TV GÜNÜN İÇİNDEN başlıyor

Denizlihaber TV GÜNÜN İÇİNDEN başlıyor

Yayın hayatında 12 yılı geride bırakan Denizlihaber.com, yine bir dönemin startını veriyor. Artık bugünden itibaren hafta içi hergün saat 16.00’da günün önemli gelişmeleri, başlıklar halinde bu bültende olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2014 Salı, 11:37

Çağdaş ve yenilikçi kadrosuyla Denizli’nin yerel medyada öncü yayın organlarından biri haline gelen ve il sınırları içinde yaşayan her 7 insandan biri tarafından takip edilen Denizlihaber.com, yeni bir sürecin startını veriyor.

anons

Denizli’de hızla yaygınlaşan internet kullanımı, bilgiye daha hızlı ve kolay ulaşımı da beraberinde getirirken, Denizlililerin kent hakkında gelişmeleri takip ettiği Denizlihaber.com, önümüzdeki yıllarda yaşamımızın vazgeçilmezi haline gelecek internet televizyonu için ilk adımı atıyor.

Denizlihaber.com okurları, günün önemli gelişmelerini, Denizlihaber.tv GÜNÜN İÇENDEN programıyla takip edebilecek. Hafta içi her gün saat 16.00’da günün önemli gelişmelerinden derlediğimiz GÜNÜN İÇİNDEN bülteni ile gündemin satırbaşları hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

Çağla Yıldırım’ın sunacağı GÜNÜN İÇENDEN bülteninde hava durumu ve Denizlihaber.com ve Denizlisporhaber.com kadrosunun güçlü isimlerinin gündeme dair yorumlarını da takip edebileceksiniz.

GÜNÜN İÇENDEN’e ilaveten, Denizlihaber.com’un özgün içerikleri de kısa süre sonra bir televizyon programı halinde yayınlamaya başlayacak.

Denizlihaber.com’un çatı kurumu Yeni Medya Denizli Yayıncılık’ın hedefi, internet televizyonculuğu ile ilgili alt yapıyı oluştururken süreci bir anlamda test etmek ve mümkün olan en kısa sürede 24 saat yayın yapan bir internet televizyonunu hayata geçirmek.

Sizlerden ricamız, bu konuda görüş, düşünce ve önerilerinizi haber@denizlihaber.com adresinden ulaşarak bizlerle paylaşmanız.

Yorumlar

zeki Akakça   -  Bağlantı 23 Eylül 2014, 11:57

Kolaylık başarı ve güzellikleri konu edeceğiniz yayınlar dilerim.
Bir sözü anımsatmadan geçemeyeceğim: Balınız varsa sinek çok olur.
Aman dikkat !

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı