REKLAMI GEÇ

DENİZLİHABER YAZARI AĞAR, DP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI OLDU

DENİZLİHABER YAZARI AĞAR, DP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI OLDU

DP’nin ağır toplarından aynı zamanda Denizlihaber.com’un köşe yazarlarından İsmail Ağar, Demokrat Parti’de, genel başkan başdanışmanı oldu.

/ DENİZLİHABER / 24 Ocak 2011 Pazartesi, 17:21

Demokrat Parti’de, 15 Ocak 2011’de yapılan büyük kongrenin ardından, www.denizlihaber.com’un yazarlarından İsmail Ağar, DP’de genel başkan başdanışmanı olarak göreve başladı.

21 Ocak Cuma günü, DP’de genel başkan başdanışmanı olarak göreve başlayan İsmail Ağar, “Namık Kemal Zeybek’in genel başkan olmasını bir sene önceden istiyordum. Parti tabanını kucaklayan bir lidere ihtiyacımız vardı. Kendisi ile yakın çalışma içinde bulundum. Yönetimde bulunmak isterdim ancak bir şanssızlık oldu, olamadım. Kendisi Cuma günü, beni başdanışman olarak görmek istediğini söyledi ben de kabul ettim. Ben de kendisine yardımcı olmak istediğimi söyledim. Özellikle hukuk, anayasa ve seçim konularında kendisine başdanışmanlık yapacağım. Göreve başladım. İnşallah ülkemiz ve Denizli için hayırlı olur. Bundan sonra sürekli Ankara’da olmaya çalışacağım. Tam bir seçim arifesi öncesi, DP’yi öne çıkarmamız lazım” dedi. Emekli Hakim İsmail Ağar, DP’de, 1995, 1999 ve 2002’de milletvekili adayı olmuştu. Hakimlikten emekli olduktan sonra da 10 sene boyunca, DP’de çeşitli kademelerde görev alan Ağar, partinin yüksek haysiyet divanında üyelik de yapmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı