REKLAMI GEÇ

denizlihaber.com konuşturmaya devam ediyor

denizlihaber.com konuşturmaya devam ediyor

Usta Gazeteci Savaş Ay, ‘Kürt Açılımı’ konusundaki görüşleri ile gündeme oturan AKP İl Başkanı Uçar ve karşı söylemle yanıt veren CHP İl Başkanı Zafer Gönenç’i bir araya getirdi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2009 Çarşamba, 17:35

AKP Denizli İl Başkanı Bilal Uçar’ın ‘Kürt Açılımı’na ilişkin mülakatının www.denizlihaber.com’da yayınlanmasının üzerinden günler geçmesine rağmen konu bir türlü güncelliğini kaybetmiyor. Uçar’ın internet sitemize yaptığı çok özel söyleşi ve CHP İl Başkanı Zafer Gönenç’in karşı açıklamaları bu kez Usta Gazeteci Savaş Ay aracılığı ile ülke gündemine taşınıyor. Usta Gazeteci, bu konuya gazetesinde yer veriyor.

Bu amaçla Denizli’ye gelen Ay ve ekibi Ak Parti İl Başkanı Uçar ile CHP İl Başkanı Gönenç’i bir araya getirdi. Zafer Gönenç’in hukuk bürosunda yapılan üçlü görüşmede hem Uçar hem Gönenç görüşlerini bir kez de Savaş Ay ile paylaştı. www.denizlihaber.com’da yayınlanan röportajı da kayıt altına alan Ay’ın il başkanlarının bu konudaki hassasiyetlerini ulusal bir kanalda yayınlanacak programla gündeme getireceği kaydedildi.

denizlihaber konuşturuyor

Röportajın www.denizlihaber.com adresinde yayınlanmasının ardından toplumun pek çok kesiminden Ak Parti İl Başkanı Uçar’a tepki gelmişti. Aynı zamanda önemli bir destek de gören Uçar’ın söyleşisi kent gündemine bomba gibi düşmüş ve muhalefet partilerinin il başkanları hemen birer açıklama yaparak Uçar’a yüklenmişti. Uzun bir süre bu açıklamalar karşısında sessiz kalan Uçar geçtiğimiz gün suskunluğunu bozarak görüşlerinin arkasında olduğunu açıkladı.
Yaptığı habercilik ile tarafsızlığını ve başarısını bir kez daha gözler önüne seren www.denizlihaber.com ise Denizli’nin en önemli gazetelerinden biri olduğunu yeniden gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı