REKLAMI GEÇ

Ekonomi D Sözkesen için özel sayı çıkardı

Ekonomi D Sözkesen için özel sayı çıkardı

Denizli iş dünyasının gazetesi Ekonomi D, bu haftaki sayısını işadamı Osman Nuri Sözkesen’e ayırdı. Tamamen siyah-beyaz hazırlanan özel sayıda, Sözkesen’in yaşamından kesitler, yarattığı değerler, ardından iş dünyasının değerlendirmeleri ve özel çalışmalar yer alıyor.

/ DENİZLİHABER / 13 Ekim 2009 Salı, 17:39

Denizli’nin tek ekonomi gazetesi, iş dünyasının önemli ismi Sözkesen’e saygı sayısıyla okuyucularına ulaşıyor. Gazete, bu sayısını olduğu gibi geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz ünlü işadamı Sözkesen’e ayırdı. Sözkesen için hazırlanan özel sayıda, işadamının intiharı ve hemen sonrasında www.denizlihaber.com ’da yayınlanan haberlerin yanı sıra, işadamının yaşamından kesitler, kariyeri, iş dünyasının ardından söylediği sözler, yorumlar ve özel çalışmalar yer alıyor. Çarşamba günü itibariyle okuyucusuyla buluşacak gazete, medyaya yatırım yapan iş adamı için bir saygı ifadesi de taşıyor.

Bu Veda Niye?
Tüm sayfaları siyah beyaz olarak çıkarılan gazetenin, birinci sayfasında SÖzkesen’in fotoğrafı ve “Bu veda niye?” başlığı yer alıyor. Sayfaları arasında 2007 yılında yapılan özel röportajının de yer aldığı gazetenin yıllarca saklanabilecek arşiv niteliğindeki bu özel sayısına 241 02 77- 265 98 85 numaraları arayarak ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı