REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

Denizli’de fotoğraf sanatının ustalarından Cengiz Akhisar’da, Denizlihaber.com’da… Akhisar, 18 Haziran’dan itibaren her çarşamba “Geçmiş Zaman Olur ki” ile Denizlililere zamanda yolculuk yaptıracak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2014 Perşembe, 09:32

Başbakanlık Basın – Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda “Türkiye’nin en iyi internet sitesi” ödülünü kazanan Denizlihaber, fotoğraf sanatının usta ismi Cengiz Akhisar’ı Denizlililer ile buluşturuyor. Zengin bir arşive sahip olan Akhisar’ın objektifinden yansıyan kareler, bugün orta yaş ve üzerindekilere “işte benim gençliğim” dedirtecek. Bazen nostaljiyi yaşatacak, bazen keyifli geçen dost meclislerinden enstantaneler sunacak.

Siyah – beyaz ve renkli kareler ile Denizlilileri zamanda yolculuğa çıkarmaya hazırlanan Cengiz Akhisar’ın Denizlihaber’in takipçileriyle ilk randevusu 18 Haziran Çarşamba günü olacak. Daha sonra da her hafta çarşamba günü geçmişin güzelliklerini yad ettirecek.

Yorumlar

zeki Akakça   -  Bağlantı 12 Haziran 2014, 12:06

Budur ! Cengiz abi duayen bir fotoğrafcı ve rahmetli Coşkun abinin ardından kentin görsel belleğine büyük katkı sağlayan büyüğümüzdür.Hoşgeldi,güzellikler getirdi. selam ve syglarımla…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı